wo 07.10.20

ABnormal - Mintzkov

Facebook event Deel Tweet

De fijnbesnaarde gitaarrock van Mintzkov is helemaal terug!

Ten gevolge van COVID-19 wordt het concert van MINTZKOV een 'ABnormal concert' en verplaatst van 30/09 naar woensdag 7 oktober 2020.

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.


Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier

Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien deze datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen vóór 28 september 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be. 
We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1,5 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop of via Ticketswap, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.  

Exact twintig jaar na hun overwinning in Humo’s Rock Rally staan ze er weer: Mintzkov! En hoe! Met hun gloednieuwe – meteen vijfde – album dat de naam ‘Oh Paradise’ meedraagt. Mintzkov anno 2020 is overigens een trio geworden met vaste waarden Philip Bosschaerts (gitaar, zang), Lies Lorquet (bas, zang) en drummer Min Chul Van Steenkiste. Een constructie sterker dan ooit tevoren die hun snedige gitaarrock nóg harder zal doen vonken.

StuBru: ‘Ila wist ons te overtuigen met haar mooie, breekbare indie rock.’ Radio 1: ‘Muzikale belofte van 2020, een bijzondere artieste om in het oog te houden.’

Lees meer Lees minder

Kurt Overbergh: ‘Fel en fijnbesnaard: zo heb ik bands graag. Welcome back Mintzkov!’


Voor fans van Millionaire, Pavement, dEUS, Guided By Voices,…
In de pers ‘Het bvba'tje van Philip Bosschaerts rockt verdorie als een in een strakke boxer gesnoerd stel flink ingedaalde kloten.’ (Humo, naar aanleiding van hun optreden op Pukkelpop 2013)

Video's

Reacties

Dikke pluim aan de ganse AB crew, jullie bewijzen dat je ook onder corona-omstandigheden perfect een leuk concert kan organiseren. Alles vlot en duidelijk, zonder een overdaad aan tape/lint/dranghekken/STOPborden/.... zoals je vaak op andere plaatsen ziet. En een dikke merci aan Mintzkov voor het topconcert en de leuke nieuwe plaat! Het was het wachten waard :)
pocolocolilo
Het optreden zelf was absoluut muzikale top maar ik had niet anders verwacht van Mintzkov. Jammer genoeg een band die te veel onderschat wordt door het ruime publiek. Maar ik wil via deze weg een grote pluim geven aan de organisatie en de mensen van AB zelf. Perfecte organisatie en meer coronaproof kan je het volgens mij niet maken. Een voorbeeld voor anderen en ik hoop dan ook dat er voor jullie geen verdere verstrenging komt want dat zou absoluut zonde zijn en een gebrek aan besef bij de regering over welke inspanningen er in het veld gedaan worden. Tot snel!
wodkamartini
Very well played, Mintzkov don't disappointing us
florin cristian nicolae
Eindelijk terug nqqr een optreden in de AB! Alhoewel het onde speciale condities was, wat een leuke ervaring!
brakke
aanstekelijk enthousiasme, een zangeres met een uitzonderlijke charisma dat je enkel terugvindt bij artiesten als kim Deal, gitaarlijntjes die de haren op je armen voortdurend doen recht komen en een strakke drum salvo als kers op de taart. Fijn concertje waarbij er in normale omstandigheden een bruisend feestje zou ontstaan in de zaal. Dat was nu even anders, maar de impact op ons onderbewustzijn had net datzelfde effect (vijf sterren menu)
GothicBowie666
Topconcert!
dreessenruth
Zalig! Supersonische gitaarsolo's op een bedje van strakke bas en drum met daarop een sausje van prachtige stemmen... I like...
Tom Scherpereel
Superbe concert. Quelle voix! Son exceptionnel. Quel plaisir de revenir à l'AB!
natah
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie