zo 14.12.14

ABClubcircuit - KultuurKaffee @ AB: Robbing Millions

+ Le Colisée

Facebook event Deel Tweet

Artist In Residence ’13-’14 tot volle wasdom met nieuwe EP!

VINYL-ACTIE ‘LONELY CARNIVORE’! Voor dit concert is er een ‘concertticket + vinyl’-formule aan 27 EUR (incl. reservatiekosten & mobiliteitsbijdrage). Klik op ‘koop tickets’ en kies voor ‘Ongenummerd – ticket + vinyl’. Vinyl op te halen aan de merchstand van Robbing Millions in AB Club op de concertavond. Beluister de nieuwe EP hier: Soundcloud 'Lonely Carnivore'.

Kultuurkaffee presenteert in AB: Robbing Millions

Brussels voer dat soundgewijs meesurft op de psychedelica-revival die sinds enkele jaren de indieblogs overspoelt maar daar jazz, rock, pop en een pak humor aan toevoegt.

De zeer straffe debuut-EP ‘Ages And Sun’ (kopen die handel! Bandcamp Robbing Millions) draait nog steeds op volle toeren in onze speler en dat zou bij jullie milledju hetzelfde moeten zijn! Hun volgende worp (op Pias deze keer) valt te verwachten in de herfst van ’14 en de vrolijk geschifte voorlopers ‘Dinosaur’ en ‘Warder’, met bijpassende even geschifte videoclip, maken ons alvast lekker crazy in the coconut. Dwarse, melodieuze popparels met jazzy ritmesectie en een geheel eigen smoelwerk!

Volledig high van al die mooie muziekjes maakte AB vorig jaar prompt een knieval en smeekte dit getalenteerde vijftal voor het Artist In Residence-schap ’13-’14. Het spannende jaar vol repetities, opnames, AB-supportconcerten (bij oa. Palma Violets, The Growlers en Babyshambles), … ligt jammer genoeg achter ons maar de kers op de taart ligt nog in het verschiet: Robbing Millions in volle glorie te bewonderen in AB Club met een spiksplinternieuwe EP op de kerfstok! En dat alles in samenwerking met Kultuurkaffee… Dubbel en dik feest dus!

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Hi ! Can't go to the gig, so I'm selling my ticket cheaper than the presale price. Hello ! Je peux pas aller au concert ( bouhouhouh), donc je revends la place un peu moins cher que le prix de prévente. N'hésitez pas, un groupe génial !
PandaCheval
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie