di 14.04.20

POSTPONED: Lankum

+ Adrian Crowley

Facebook event Deel Tweet

‘Imagine folk influenced by the textures of Sunn O))) and Swans’ (The Guardian)

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluit AB de deuren tot en met 3 mei 2020.

Tot en met 3 mei worden ALLE concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst. Wij hebben het hele team gemobiliseerd en proberen de best mogelijke oplossing te vinden voor alle concerten. Concerten kunnen mogelijk verplaatst of geannuleerd worden.  In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald.

Ons favoriete citaat over ‘The Livelong Day’ (via Rough Trade) van Lankum luidt zondermeer: ‘Imagine a folk album influenced by the ambient textures of Sunn O))) and Swans, plus the sonic intensity of Xylouris White and My Bloody Valentine.’ Spot on én geplukt uit The Guardian die er meteen een *****-recensie aan vastplakte. Live is Lankum ronduit extatisch. Geen wonder dat hun UK-tour afgelopen najaar zowat overal uitverkocht.

Lees meer Lees minder

Kurt Overbergh: ‘Bij deze doop ik Lankum om tot Godspeed You! Folk Emperor.’


Voor fans van Swans, Harry Smith’s ‘Anthology Of American Folk Music’, Sunn o))), The Dubliners, The Pogues, Jack Rose, Tunng,…
In de pers De Standaard: ‘Briljant folkkwartet’ Alsook: Traditie wordt pletwals. Het folkkwartet voorziet Ierse traditionals van een industrieel gevoel - het zorgt voor een 21ste-eeuws surplus.’
The Guardian: *****
Mojo: *****
Uncut: ****
Q: ****

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.