wo 22.04.20

POSTPONED: AB & Beursschouwburg present Clipping

Facebook event Deel Tweet

Evil horrorcore rap. Niets is veilig.

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluit AB de deuren tot en met 3 mei 2020.

Tot en met 3 mei worden ALLE concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst. Wij hebben het hele team gemobiliseerd en proberen de best mogelijke oplossing te vinden voor alle concerten. Concerten kunnen mogelijk verplaatst of geannuleerd worden.  In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald.

Wanneer de producers Jonathan Snipes en William Hutson samen met vocalist Daveed Diggs muziek maken, dan heten ze “clipping.” met een punt. Dit experimentele trio uit Los Angeles maakt hiphop die duidelijk in de West Coast traditie ligt én tegelijk anders klinkt dan, nou ja, alle andere hiphop op welke coast dan ook.

Tussen hun individuele projecten door, heeft clipping. ondertussen 3 LP’s op zijn naam staan (naast een reeks singles, tapes en remixes) waarop ze zichzelf telkens opnieuw uitvinden. Van technical rap flows met ruige noise tot trappy electro en – meer recent – een mix van cinema soundtracks en horrorcore. Om dit ongewone plaatje af te maken: Diggs won in 2016 een resem prijzen als acteur in de musical “Hamilton”. clipping. is experimenteel maar weet duidelijk goed waar het mee bezig is en doet daar live nog een extra schepje confrontatie-energie bovenop.

Lees meer Lees minder

Video's

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.