zo 21.06.15

Orquesta Buena Vista Social Club - Adios Tour

Facebook event Deel Tweet

Na meer dan 25.000 AB bezoekers: hét ultieme afscheid

Two hours in the company of the Orquesta Buena Vista Social Club Is a heart-warming, uplifting experience everyone should sample at least once.”
(Edinburgh Evening News)

De band tussen AB en de Buena Vista Social Club is niet onaardig te noemen. Tussen '97 (het legendarische concert van de inmiddels overleden pianist Rubén González) en nu verwelkomden we niet minder dan 25.000 bezoekers voor heerlijke Cubaanse son, danzón, cha cha cha en bolero. Nooit zullen we de hartverwarmende concerten van Omara Portuondo, Afro-Cuban All Stars, Ibrahim Ferrer, Miguel Angá Diaz of de fenomenale bassist Cachaito 'Orlando' Lopez in AB vergeten. Nooit.


Video's

Reacties

Zeer sterk en memorabel optreden. Foto's van deze sessie zijn te bekijken op :https://www.facebook.com/FilipMeutermansFotografie
Filip Meutermans Fotografie
Fijne muziek, toppie band maar teveel volk opeengepakt niet alleen op het gelijkvloers maar ook ter hoogte van de zitplaatsen zetten de mensen zich op de trappen zodat ik een heel onveilig gevoel kreeg. Daarenboven moesten we met zijn allen na beëindiging van het concert een hele lange weg afleggen vooraleer we in de bar geraakten. Gevaar voor duwen en stoten en in het ergste geval vertrappeld worden. Slechts 1 uitgang voor zo'n massa volk!
Jeannine Coekaerts
Superbe...
erd
Prachtig concert, fantastische muzikanten. Gelukkig dat ik ook deze laatste passage niet gemist heb. Maar inderdaad, te veel volk op 't gelijkvloers. Vóór mij begonnen er een paar dametjes te dansen terwijl ik onmogelijk nog een stapje achteruit kon doen. Daardoor kwamen ze constant tegen mij aanbotsen, zonder zich van iets aan te trekken, wat heel storend en vervelend was. Maar op zo'n gelegenheid kun je natuurlijk geen ruzie beginnen maken ... Nog een minpuntje : de Jupiler pils in de bar links van het podium was van slechte kwaliteit. (terwijl aan de bar bij het binnenkomen was die wél okée)
ivan-el-t
Te veel volk, niet meer mogelijk op de staanplaatsen om er echtvan te genieten
anne82
Ik vond het super. Geweldig genoten. WIl iemand zijn/haar foto's delen ?
ABScSc
Sfeervolle avond ! Stuk voor stuk topmuzikanten ! Brigitte
britteke
Dit is Cuba op z'n best. Wat een sfeer ! Wat een hartverwarmende muziek ! Stuk voor stuk klassemuzikanten. Dikke pluim voor AB om deze schitterende legende naar Brussel te halen.
andre-vadou
Het was top en de sfeer was super heb die al een paar maal gezien en was blij dat ik vroeg mijn ticket geboekt had. Groetjes Brigitte
brarie
Excellent!
clyde-j-borg
C'était un moment magique! Plein d'émotions et de partage. Des artistes, musiciens extraordinaires. Ils ont énormément d'énergie et de joie de vivre. Dommage qu'il soit temps pour eux de dire "adios"...
JuFrançois
Buena Vista was super,wel jammer dat er te weinig plaats was om dansen,AB vind ik de beste zaal voor live muziek,het sportpaleis heeft er niets aan,akoestiek is slecht en de zaal is te groot in het sportpaleis,Benny.
benny-catteeuw
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie