do 20.12.18

Novastar: exclusive indoor autumn show

+ Geike Arnaert

Facebook event Deel Tweet

Na twee sold out AB Club-shows & Rock Werchter récht naar het hoofdpodium van AB

Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden genoeg: ‘Mars Needs Woman’, ‘Because’, ‘Lost & Blown Away’, ‘The Best is Yet to Come’ en natuurlijk de bloedmooie klassieker ‘Wrong’. In ‘14 bracht Novastar met ‘Inside Outside’ zijn laatste studio album uit. Op dit eigenste ogenblik legt Joost Zweegers de laatste hand aan de nieuwe nummers die hij in de loop van dit jaar met ons zal delen. De gloednieuwe single ‘Home Is Not Home’ doet alvast het beste vermoeden!

De twee geplande voorjaarsconcerten in de AB Club waren razendsnel uitverkocht en de plek deze zomer op het hoofdpodium van Rock Werchter is meer dan verdiend. Fast forward naar eind december: klaar voor de enige indoor najaarsshow op het grote podium van AB? We herhalen ons, maar er razendsnel bij zijn is dus de boodschap!

Geike Arnaert
Het is ondertussen 10 jaar geleden dat Geike Arnaert Hooverphonic verliet om haar eigen verhaal te schrijven.

Na samenwerkingen met o.a. Spinvis (Dorleac) bracht Geike in 2011 – For the Beauty of Confusion – uit.

In 2017 was daar plots “Zoutelande”, een samenwerking met de Nederlandse band BLØF, dat eind 2017 en ook in 2018 de hitlijsten domineerde.

Geike bleef na haar eerste album ook werken aan een opvolger. Dat was een moeilijke tocht, totdat ze aan de praat geraakte met Joost Zweegers.

Een samenwerking kwam tot stand en ineens kwam alles bij mekaar, het resultaat ligt in 2019 in de winkel. Geike ging uiteraard graag in op de uitnodiging van Joost om als special guest bij Novastar haar nieuwe werk voor te stellen.

Lees meer Lees minder

Voor fans van The Beatles, Crowded House, The House Of Love, Ben Folds Five

Video's

Reacties

Super avond gehad in AB! Eigenlijk zou Novastar wereldberoemd moeten zijn! Joost maakt muziek waarmee je grote zalen kan vullen. Je hoort The Beatles, Coldplay, Editors en zelfs Radiohead in zijn muziek! Maar toch een eigen unieke sound. Geen seconde verveelt het concert. Dringend terug op festivals, organisators!
gerd-verrelst
Joost wordt altijd maar beter en ik geloof dat "the best is yet to come"!!
John.Dasseville720234
Joost met band "wist" het weer. Steeds raakt hij een gevoelige snaar. Nooit zagen we een slecht optreden. Perfect, zo kennen we hem/hen!
ducedjen
Fan-tas-tisch. Energiek, enthousiast, geweldige, avontuurlijke songs, loepzuivere zang en wat een stem, zeer volwassen wall-of-sound zonder luidruchtig of bombast te worden (en dat met 4, zonder synth). Fijn oprecht contact ook met het publiek (dat me nogal mak bleef, maar ik zat wel zelf boven in een zetel :°)) Dank je Joost en kompanen. The best may be still to come, but to me, this came pretty close.
globemarc
goed concert, prachtige stem voorprogramma iets minder, nog aan te werken
christiane-baut
TOP OPTREDEN , enorm genoten !
Julien.Fierens505719
Zo geweldig, keer op keer doet hij het weer. Raakt mij tot in het diepst van mijn ziel. Dank u wel Joost/Novastar voor een geweldige avond! Onovertroffen
Marleen.Mertens
dank u Joost ! door jou was mijn verjaardag (50) AF !!!! je verwarmde onze zielen !! x x x
elsdobbie
Puur en prachtig.
Hank.Mees636330
Heel fijn concert met een warm , fragiel voorprogramma. Ik vind ook dat jullie goed georganiseerd zijn in de AB, alles vlotjes.
raymondds
Bloedmooi concert met een Joost Zweegers in topvorm! Zeer goeie band ook.
evandenbranden
Muzikaal erg hoog niveau. Prachtig levenswerk van Joost; zijn eigenheid is tof; zijn stem is TOP. Boek Novastar maar opnieuw volgend jaar.
Alexander Valgaerts
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify