wo 05.06.19

Gov't Mule

Facebook event Deel Tweet

Solide Southern rock à la The Allman Brothers!

Gov't Mule levert lekker klassieke Southern rock. Al meer dan 20 jaar zijn ze een livethuishaven voor gitaargeweld, ellenlange solo's, breeduit meanderende jams ... Volg je nog? Het is een trip, het soort waar Amerikaanse acts toch wel erg bedreven in zijn.

 


Voor fans van The Allman Brothers, Lynyrd Skynyrd, Blackberry Smoke, The Black Crowes, North Mississippi Allstars, Joe Bonamassa...
In de pers Cis Van Looy in 2017 nog: 'Ongemeen sterk Gov't Mule in De Roma.'
Fun fact Kenners en andere keikoppen weten waar de groepsnaam op slaat: een ezel die armere boeren al eens als steun van de regering (het 'gouvernement') konden krijgen.

Video's

Reacties

Magnifique concert, très varié, beaucoup de créativité et de virtuosité. Le public a été choyé, avec le déploiement de sièges, et un réglage du son qui ne maltraite pas les oreilles ! Merci l'A.B. !
stanislaw-skubiszewski
ik vraag mij af waar Gina Michaels haar opmerkingen vandaan haalt, Warren Haynes heeft buiten zijn zang slechts gevraagd of wij een fijne avond hadden, als dat al seksistisch ervaren wordt vraag ik me wel af waar we in hemelsnaam naartoe aan het gaan zijn. Wederom een prachtig concert met een hoop muzikaliteit en veel variatie, de volgende Europese tour zijn we er weer bij!
Rob.Mentzen806578
Zonder grote verrassingen maar toch weer heel anders dan de andere 4 keer dat ik ze zag. Echte, pure "Jam-Rock" van een (zeer) hoog niveau.
wimtavernier@skynet.be
Prachtig optreden.
johan5
Leuk concert
el-choc
Kon prachtig concert zijn, ware het niet, dat het voortdurend gestoord werd, door ongepaste en seksistische opmerkingen. Seksuele intimidatie wordt in de meeste zalen verboden.
Gina.Michiels755237
Kon prachtig concert zijn, ware het niet, dat het voortdurend gestoord werd, door ongepaste en seksistische opmerkingen. Seksuele intimidatie wordt in de meeste zalen verboden.
Gina.Michiels755237
Great show, 3 hours with a lot of changes, different styles, always interesting
glucapastorelli
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.