zo 29.11.15

Children Of Bodom + Sylosis - CANCELLED

Facebook event Deel Tweet

Concert verplaatst naar De Kreun in Kortrijk!

Door de huidige omstandigheden in het Brussels Gewest wordt het concert van Children Of Bodom & Sylosis, aanvankelijk gepland in de AB in Brussel, verplaatst naar De Kreun in Kortrijk. Dit op dezelfde datum van zondag 29 november 2015.

Tickets voor dit concert gekocht via de AB blijven niet geldig voor het concert in De Kreun. Voor zij die tickets wensen te kopen zijn tickets vanaf heden enkel en alleen nog te koop via 
http://dekreun.be/live/event/children_of_bodom/.

Alle aangekochte tickets voor het afgelaste AB-concert worden terugbetaald in de verkooppunten waar ze aangekocht werden.

Indien u per e-mail e-tickets heeft ontvangen, gelieve een reply op uw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be met vermelding van uw rekeningnummer.

Indien u tickets aangekocht heeft in de ticketshop, gelieve deze terug te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar AB Ticketshop, Anspachlaan 110, 1000 Brussel.

We vinden het net als alle mensen die tickets kochten voor deze concerten zeer vervelend dat dit moet gebeuren maar de veiligheid van onze bezoekers, de artiesten en onze medewerkers heeft absolute prioriteit.

 

Lees meer Lees minder

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie