za 06.10.18

Braindance: Ross From Friends

+ Ninjato

Facebook event Deel Tweet

Producer maakt overstap van de wereld van lofi naar die van FlyLo.

Braindance, dat is de heilige drievuldigheid van vooruitstrevende dj’s, bedroom producers en vernieuwende live electronica acts
Denk aan de uitbundige sfeer van de befaamde Boiler Room Sessions, maar evengoed aan gevestide namen uit de scene die van AB hun speeltuin maken. Braindance is dé eerste halte bij uitstek voor een nachtje Brussel en voor mind-blowing muzikale ontdekkingen.

Onlangs maakte Ross From Friends aka Felix Clary Weatherall zijn debut op Brainfeeder met de 'Aphelion EP'. Nu komt de Britse producer terug met zijn debuutalbum op het label van Flying Lotus. Het album 'Family Portrait' wordt gekenmerkt door eindeloos experimenteren en Felix' obsessieve aandacht voor details. De artiest met de enigszins verwarrende naam brengt een zeer dansbare funky liveshow die tegelijk vol technisch vernuft zit.

Het gaat prima met de Belgtronica volgens De Morgen, de Gentse producer Ninjato is daar het perfecte voorbeeld van. Zijn laatste release 'Studying War for Peaceful Reasons' werd zeer goed onthaald en met zijn eclectische electrosound is hij de perfecte opener voor Ross From Friends. "Dit is felle experimentele muziek die lak heeft aan popconventies" - De Morgen over Ninjato zijn album.

Lees meer Lees minder

Voor fans van DJ Boring, Baltra, DJ Seinfeld


In de pers “In the big leagues now, one of the architects of lo-fi house tries to class up his goofy name with a four-track EP and a high-def vision.” – Pitchfork
“Nice things feel lovely. The track is called "John Cage," and it's really bloody good too.” - Noisy

Video's

Reacties

Zaaaaalig!!! Ze moeten zeker terug komen, en veel langer draaien!! Kon niet beter bedenken!
Cosima.Lagae632276
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Braindance: Ross From Friends nieuws

AB lanceert gloednieuwe concertreeks ‘Braindance’

Braindance is de heilige drievuldigheid van vooruitstrevende dj’s, bedroom producers en vernieuwende live electronica acts.

Lees
Playlist

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie