zo 13.12.15

Bevergem For Life - The Concert

Facebook event Deel Tweet

Verplaatst van AB Brussel naar Het Depot in Leuven!

Door de huidige omstandigheden in het Brussels Gewest zien wij ons genoodzaakt om het concert Bevergem For Life – The Concert, aanvankelijk gepland in de AB in Brussel, te verplaatsen naar Het Depot in Leuven. Dit op dezelfde datum van zondag 13 december 2015.
 

Tickets voor dit concert gekocht via de AB blijven geldig voor het concert in Het Depot. Voor zij die nog tickets wensen te kopen zijn tickets vanaf heden enkel en alleen nog te koop via www.hetdepot.be en dit aan dezelfde prijzen en reservatiekosten.

Nog enkele praktische zaken ivm de tickets:

Mensen die hun ticket voor de AB wensen te laten terugbetalen kunnen dat doen in het verkooppunt waar ze aangekocht werden. Indien u per e-mail e-tickets heeft ontvangen, gelieve een reply op uw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be met vermelding van uw rekeningnummer. Indien u tickets aangekocht heeft in de ticketshop, gelieve deze terug te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar AB Ticketshop, Anspachlaan 110, 1000 Brussel.

Wie zijn bestelling in de AB nog niet heeft betaald, moet zijn betalingsuitnodiging negeren en opnieuw bestellen via de website van Het Depot.

Wie al wel zijn tickets via AB heeft betaald maar nog geen tickets heeft ontvangen, zal nog steeds tickets ontvangen van AB die dan gebruikt moeten worden in Het Depot. 


Wij danken in het licht van deze ongebruikelijke omstandigheden het publiek, de artiesten, de AB, Canvas en Het Depot voor hun begrip en bereidwillige medewerking.


Dit concert vindt bovendien nog steeds plaats in het kader van De Warmste Week/Music For Life van Studio Brussel waarbij een deel van de opbrengst naar Unicef gaat.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Helemaal niet leuk. Concert was verplaatst naar Leuven en dat vernamen we pas om 19:45u aan de ingang van de AB!! Niet in de mogelijkheid om naar Leuven te gaan was het dus een grote teleurstelling!!
christinita
Toffe avond met heel herkenbare mensen, zonder streken of kapsones. Aangenaam verrast door de zangkwaliteiten van de acteurs en alles ondersteund door fantastische muzikanten. Trouwens, Ann Tuts is een topwijf !
deecee
Anemone Valcke was een verrassing.Wat een stem!.Ann Tuts is super en kan eindelijk eens bewijzen dat ze meer is dan Doortje..De bende van de Rost'n en Lorenzo wat amateuristisch (gasten zijn vervangbaar in tegenstelling tot De Vadder en Cafmeyer die qua authenticiteit onmiddellijk herkenbaar zijn en voor wie je ook de verplaatsing naar Leuven doetBevergem is één van de origineelste series ooit ..Jammer dat de acteurs die de serie een meerwaarde gaven niet aanwezig waren die avond(Wim Willaert,Piet De Praitere.)
Danielle.Crol516150
Schitterend zonder façade met de kantjes eraf. Dikke proficiat voor de ganse cast.
Nancy.Haesaert517284
Toffe avond, zeker door Annemone Valcke (kippenvel!) en Maaike Cafmeyer (topwijf!). Een beetje meer afwijken van de soundtrack had ook gemogen... en een bis voorzien! Voor de rest geen klachten :)
Elkedp
Het concert was top! Proficiat aan de hele cast. Alleen jammer dat we ter plaatse moesten vernemen dat het pas om 21u begon en we daardoor onze laatste trein naar huis niet meer konden halen.
Nathalie .Kindt516681
Zalig avondje uit ! Fun, goeie ambiance, Bevergem op z'n best ! Wat een top 'cast'. Lorenzo, de bende van de rostn', Freddie, Maaike, ... En wat een stem heeft Anemone !!
dazzz
Wij stonden gisterenavond in de AB in Brussel om daar te vernemen dat het concert was afgelast en verplaatst naar Leuven. Het was toen 19.50! Wij hebben geen enkele mail ontvangen met de melding daarvan. Niet leuk om in allerijl nog naar Leuven te rijden
Roland.Van Haudenhuyse516718
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify