za 26.05.18

AB invites Globe Aroma: Se Lal Bum

Facebook event Deel Tweet

een concert dat het internationale geluid van Brussel weerspiegelt

AB nodigt het open kunstenhuis Globe Aroma uit om hun album ‘Se Lal Bum’ voor te stellen in de club. Se lal bum is een compilatie met de beste nummers van 15 opkomende Brusselse bands. De verschillende tracks hebben elk hun eigen verfrissende geluid en brengen je in de meest uiteenlopende stemmingen. Van swingende West-Afrikaanse blues tot intens mooie Midden-Oosterse ballades. Van hedendaagse Ragga of electronica tot traditionele Peulmuziek. Alle genres zijn erbij en beïnvloeden elkaar.

Alle artiesten op het album zijn nieuwkomers in Brussel. Ze kwamen elk met hun eigen verhaal in Brussel terecht maar delen hun passie voor muziek. Ze hopen hun carrière te kunnen verderzetten in hun nieuwe vaderland.

De voorstelling van de dubbele vinylplaat Se lal bum wordt een concert dat als geen ander het internationale geluid van Brussel zal weerspiegelen!

Met o.a. Arumbo, Baminla Zion-Jah, Brima Dondon, Globe Aroma Collective, Gueladio & les Griots, Hackil Free, Keita Takei, Les Nouvaux Nés, Mia Missa, Nawaris, Ras Jo Taylor, Ras Peckenio, Rasasawt, Samba Django & Tedoungal, Stalin Black, Wahati Soul

Artwork: Dear Reader

 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie