ma 14.10.19

SYML

+ Nathan Ball

Facebook event Deel Tweet

Voor fans van de combinatie van een warme stem met melancholische electronica

Brian Fennell zich dé internationale muzieksensatie van het moment noemen. Hij is een poëet met woorden en composities, en doet het tegenwoordig solo onder de naam SYML. Binnenkort te ontdekken op Rock Werchter, en komend najaar ook indoor, op 14 oktober in de AB.

SYML, Welsh voor ‘simpel’, is Fennells subtiele knipoog naar zijn roots. De muzikant, geboren in de Amerikaanse staat Washington, is een meester in het op reis meevoeren van zijn beluisteraars. Zoals onder meer RY X, James Blake en Damien Rice het hem al voordeden, combineert hij zijn warme en betoverende stem met onweerstaanbare melancholische electromelodieën. In 2018 werkt hij zich in de schijnwerpers op de podia van de Botanique, Pukkelpop en het Depot met meerdere straffe hits, waaronder “Where’s My Love” dat al miljoenen streams verzamelde. In 2019 snijdt hij een belangrijk volgend hoofdstuk aan. Het veelbelovende “Clean Eyes” maakt al een tijdje het mooie weer op de betere radiozenders, maar ik ook een mooie voorbode voor zijn debuut ‘SYML’ dat op 3 mei in de rekken ligt.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

One of the best performances
lucvandenberghe9040@gmail.com
Une voix magnifique pour un concert plein de tendresse et d'humanité. Splendide!
Rylou
Fantastisch concert, niet alleen van SYML trouwens, de support act Nathan Ball mocht er ook zijn. SYML bracht zowel zijn zeer fragiele songs zoals o.a. , Meant to stay hid, Girls en een nieuwe song Flags over een vriend die hij verloren had aan kanker als zijn meer elektronische songs. WDWGILY was daar een mooi en verrassend voorbeeld van. Het was inderdaad een perfecte set die hij mooi aan mekaar babbelde. Ik verwacht nog mooie songs van SYML
jefguido
Het was een heel gevarieerd concert! Van heel gevoelige melodieën en teksten en intense sounds naar opzwepende muziek en catchy ritmes... Sympathieke interactie met het publiek! Een heel verrassende avond! Keihard van genoten!
Julie.Gillebeert659690
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 7 juni worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.