za 10.11.18

+ ALMA

Facebook event Deel Tweet

Deense electropop-hitmachine stelt nieuw album voor

In afwachting van de release van haar tweede album, kondigt de jonge Deense Karen Marie Ørsted – aka – haar terugkeer op de planken aan voor dit najaar. Met haar nieuwe tournee houdt MØ op zaterdag 10 november halt in de AB!

In haar thuisland deed ze zich opmerken in 2012 met electropop-hits als “Maiden”, “Glass” en “Pilgrim”. Daarop leent ze haar stem aan internationale succeshits van Avicii en Iggy Azalea, waarmee ze de views op YouTube met sprekend gemak opstapelt. Nog twee jaar later scoort ze met “I Don’t Wanna Dance”, gevolgd door haar debuut ‘No Mythologies to Follow’. Datzelfde jaar levert ze ook haar bijdrage aan wereldhit “Lean On” van Major Lazer en DJ Snake. Het podiumbeest mag optreden in ’s werelds mooiste zalen en op prestigieuze festivals als Rock Werchter en Coachella.

Vandaag is ze 29 en staat haar tweede album voor de deur. Om de spanning al wat op te drijven, onthulde ze in oktober de EP ‘When I Was Young’, en recent nog haar aanstekelijke single “Nostalgia”.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Concert EXTRA ! Super ambiance, dynamique... Elle assure ! Le seul bémol : J'étais placée derrière la régie au fond de la salle... Visibilité parfaite jusqu'au moment où un type de 2 mètres de haut (j'exagère peut être... quoique...) est rentré dans cet "enclos" et s'est planté devant durant tout le concert. Nous avons demandé à un technicien proche de nous de demander à ce monsieur de se décaler, mais celui-ci nous a répondu que c'était délicat parce que c'était le "grand patron" ! Alors je remercie avec une ironie non dissimulée ce cher grand patron de prendre grand soin de ses spectateurs !
MarieAlex
MØ is the best performer ever !!!
ttania
Great gig ! Love the energy and the sound !
danishromain
Exceptionnel!!
Janelle.PIEDBOEUF730833
Top concert!!
Noëmie.Cosemans765220
Het was geweldig!
Jari De Cock
Fantastisch!!!!!
Amy.Elshoght735859
Amazing concert! Everybody danced the all concert!
Maria.Ribeiro737196
Tof optreden, het was top. Het publiek ging mee vanaf het begin. Zalig concert.
hilda-celina
Heerlijk eclectisch !
julie19
Zalig concert!
Maxine.Daems592191
GEWELDIG!!!
Elaine.Lambert730664
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie