za 15.06.19

Af Ursin & Mathieu Serruys

Facebook event Deel Tweet

Releaseconcert van Serruys' nieuwe album 'Skin / Glove'

Mathieu Serruys debuteerde in 2014 met ‘On Germaine Dulac’, een plaat die gekenmerkt werd door filmische en landschappelijke tapeloops en geërodeerde synthpartijen. Vijf jaar later heeft zijn muzikale tocht zich uitgekristalliseerd in ‘Skin / Glove’, de langverwachte opvolger die terug op B.A.A.D.M. verschijnt.

Skin / Glove’ bouwt verder op de fysieke intensiteit, korrelige tapetexturen en emotievolle melodieën van zijn debuut. Het vormt een uitgerijpte conceptplaat die niet alleen zijn muzikale, maar ook zijn persoonlijke zoektocht naar zelfverwerkelijking op indringende wijze evoceert.

Af Ursin, het soloproject van autodidactisch multi-instrumentalist Timo van Luijk focust op intieme en hermetische atmosferen, suggestieve, mystieke melodieën en het verval van klanken. Tijdens dit concert brengt van Luijk livemuziek bij zijn eigen experimentele filmwerk, dat dezelfde poëtische sensibiliteit vertoont als zijn muzikale composities.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 7 juni worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.