dim. 25.11.18

Marco Borsato

Facebook event Partager Tweet

Maximum 4 tickets par personne!


Vidéos

Commentaires

Voor mij de eerste keer een concert in de AB wat een mooie zaal, het gaf een gezellig en warm gevoel. Veel gezelliger als het grote sportpaleis. We stonden op het middenplein en stonden op de 4de rij van het podium wat wij SUPER vonden. Ik heb genoten van de eerste tot de laatse seconde! Wat is Marco een FANTASTISCHE artiest die de mensen weet te ontoeren met zijn gevoelige nummers en doet mee swingen met de ambaince nummers! Kortom het was een SUPER avondje!
Vicky.De Smet724157
Zeer fijne avond gehad. In vergelijking met het sportpaleis een zeer gezellig concert gekregen. Makkelijk om drankjes te kopen. Enkel moeilijk om ze tot op je zitplaats te krijgen als niemand zich wil rechtzetten als ze de trap versperren.
Evelien Heyvaert
Fantastisch optreden van Marco !Super sfeer en ambiance ! Marco geeft telkens opnieuw prachtige concerten !Dikke pluim voor de belichting en de sfeerbeelden. Spijtig dat er geen genummerde zitplaatsen zijn , waren op tijd daar maar bij de zitplaatsen waren er nog verschillende over tussen in en op veel plaatsen lagen jassen zodat we geen zitplaats konden bemachtigen.Drank tijdens concert is ook wel niet aangenaam als je daar een drankje over je krijgt.Verder een super avond gehad.
Claire.Deville571791
Onvergetelijke avond. WAW Waw Marco Borsato zó dichtbij horen en zien. Heel intens.Intieme zaal, en waar je ook staat je krijgt echt dat warme gevoel dat deze grote mijnheer voor jou alleen staat te zingen, en zekerst als hij je in de ogen kijkt. Het wás een geweldig publiek en ruimte voor iedereen, zeer aangenaam in deze AB zaal.Dat je er gemakkelijk jas en zak kan opbergen en iets kan drinken is heel positief.
81844
Ja marco is super!!! Elke keer opnieuw, en het was zo mooi omdat het zo intiem was! Prachtig!!
Tatiana.Dumoulin666800
Voor eerste keer in AB naar een concert gaan kijken, de zaal viel zeer goed mee, stond ook vooraan aan podium wat super was, zeker met Marco, die de hele zaal zo mee kreeg, de ambiance hier heb ik zelden gevoeld, zelfs in Sportpaleis is dit toch ander gevoel. Super optreden, merci Marco :-)
Gitte.Peetermans726017
Het was gewoon geweldig!
Bianca.Haaker666910
Voor het eerst Marco gezien sinds ik al 17 jaar, vanaf mijn 4 jaar, meezing met de cd's van mijn mama. Nu met mijn ouders eens kunnen samen genieten. Kortom: zalig!! Het direct contact is ook heel aangenaam in deze zaal; Marco heeft zelfs naar mij gezwaaid *bloosbloos* :)
Lies.Van Waetermeulen725316
Schitterende show en wat stond ik lekker dicht tegen het podium. Topavond!!!
Stefaan.Denecker664746
Super concert ! Genoten van de eerste tot de laatste noot
Evi.Van huffel667862
Was de Max !!! Vanaf de eerste noot nam Marco het publiek mee tot op het einde. Zeer gezellig zaal. Super genoten Dankjewel xxx
Tanja.Franckx725233
Een woord fantastisch , Super , zoals altijd ...
natalieke!!
Pour publier un commentaire, vous devez être connecté.
Vous n’avez pas encore de compte AB ? Inscrivez-vous ici.

Votre visite à l'AB

Mobilité

La plupart de nos concerts finissent à 22 h 30, ce qui vous permet de rentrer avec le dernier train !

Planifier mon trajet

Un petit creux avant le concert ?

Régalez-vous dans notre AB Café & Resto. Bon appétit !

Réserver une table

Commandez d' ores et déjà vos jetons

Vous éviterez les files d’attente et passerez tout de suite au bar.

Commander

Alerte fans

Partagez vos dernières découvertes musicales ! Ainsi, vous serez le premier informé de leur passage à l’AB.

Associez votre compte Facebook Associez votre compte Spotify

Nous sommes très préoccupés par la situation et voulons prendre nos responsabilités en ce qui concerne le confinement du virus. Tous les concerts planifiés seront suspendus jusqu’au 7 juin inclus et déplacés dans la mesure du possible.