ven. 17.11.17

Fleet Foxes

+ Ultimate Painting

Facebook event Partager Tweet

Les rockers indie folk de Mykonos présentent leur nouvel opus lors de 2 concerts à l’AB

Depuis la sortie de leur premier album en 2008, Fleet Foxes s’impose sans nul doute comme le chef de file d’un mouvement trépidant où se côtoient également Bon Iver, Iron & Wine, Midlake ou My Morning Jacket. Leur dernier passage en salle dans notre pays remonte à 2011, mais la formation américaine annonce enfin son retour chez nous, non pas pour un , mais deux concerts dans notre belle capitale !

 

Pour en savoir plus Lire moins

Vidéos

Commentaires

Ik vond het een ontzettend vreemd concert afgelopen vrijdag. Eén met twee gezichten ook, maar vooral het minder mooie gezicht stak te vaak de kop op. Het begin was ronduit rommelig: Fleet Foxes probeerden zoveel ideeën in één song te stoppen dat het een ongecontroleerde geluidsbrei werd. Daarbij werden ze niet geholpen door de geluidsman, die eveneens een beetje een offday leek te hebben (stem, bas en gitaren veel te stil, piano en blazers veel te luid). Robin Pecknold's stem die er daardoor veel te weinig uitkwam. Geleidelijk werd het beter, zonder dat het niveau echter drastisch omhoog ging. In het luik tussen 'Blue Ridge Mountains' en Third of May' hoorde ik wel even de Fleet Foxes waarop ik gehoopt had en deden ze me toch de bedenking maken dat, in confrontatie met het latere en meer recente werk (dat ik voor alle duidelijkheid erg waardeer!), de songs van 2008 ('Sun Giant' EP en het titelloos debuut) nooit overtroffen werden. Een concert dat zeker zijn momenten had, maar voor een band als Fleet Foxes veel te weinig constante in huis had om echt van een goed concert te spreken.
steven-gerrard
Son affreux ... vraiment dommage car excellente setlist !
nicolas-willemet
Le son était affreux! Trop dommage car cela aurait pu etre un concert parfait....
virginie-est
supergroep, prachtige songs en muzieklandschappen. alleen jammer dat de details niet hoorbaar waren. en wat jammer om zo'n stem te hard te behandelen...
pieter.vandorpe500971
Groupe incroyable que j'adore mais j'ai été très déçue par le son! Trop fort, des bourdonnements, des voix étouffées, quel dommage! J'étais au concert à l'AB de Father John Misty la semaine précédente et le son était juste impeccable!!
Emilie.Jankowiak636980
Gemengde gevoelens. Het geluid was niet top, af en toe kreeg ik een ‘Mumford & Sons’ angstbui maar op hun beste momenten toonde FF waarom ze met gemak boven de rest van de groepen met zingende mannen uittronen.
Carl Berg
Heel jammer van het slechte geluid, veel te veel echo..., zo een prachtige stem verprutsen. Fantastische muzikanten in toplocatie. Een gemiste kans.
lanckwi
Ik vond het geluid heel slecht. Moeilijk om de muziek goed te horen doorheen de chaos. Teveel reverb? De stemmen waren amper hoorbaar. Heel teleurgesteld. Ben na een halve set vertrokken omdat ik het niet kon aanhoren.
spink
Brilliant
Jolanda.Timmer647312
Pour publier un commentaire, vous devez être connecté.
Vous n’avez pas encore de compte AB ? Inscrivez-vous ici.

Votre visite à l'AB

Mobilité

La plupart de nos concerts finissent à 22 h 30, ce qui vous permet de rentrer avec le dernier train !

Planifier mon trajet

Un petit creux avant le concert ?

Régalez-vous dans notre AB Café & Resto. Bon appétit !

Réserver une table

Commandez d' ores et déjà vos jetons

Vous éviterez les files d’attente et passerez tout de suite au bar.

Commander

Alerte fans

Partagez vos dernières découvertes musicales ! Ainsi, vous serez le premier informé de leur passage à l’AB.

Associez votre compte Facebook Associez votre compte Spotify