dim. 22.12.19

De Warmste Soirée

Facebook event Partager Tweet

Canvas et Paradise City présentent: De Warmste Soirée in AB

Le Dimanche 22 décembre, Canvas et les auteurs de la série ‘Paradise City’ organisent une soirée musicale pour De Warmste Week. Mario Goossens, le batteur du groupe Triggerfinger, rassemble des grands artistes belges sur la scène de l’AB pour faire de la musique ensemble.

Arno, Coely, Frank Vander linden, Geike, Ruben Block, Jasper Steverlinck et Stijn Meuris donnent le meilleur d’eux-mêmes pour la charité.

Les recettes vont à la campagne #cleanekleren de WSM, qui s'engage pour de meilleures conditions de travail dans l'industrie textile,

Vous pouvez trouver plus d’informations sur www.cleanekleren.be/.

Pour en savoir plus Lire moins

Vidéos

Commentaires

Super goed! Echt genoten!
Lieve .Driessen 848634
Warme muziek gebracht door warme artiesten in een warm gebouw. Warmer moet dat niet zijn!
polfliet
Na drie keer te gaan kijken naar Starman op hun Paradise City tournee, had deze avond de kers op de taart moeten worden. Helaas werd mijn vriend die chauffeur van dienst was, tijdens het zoeken naar een parkeerplaats op 300m van de AB, slachtoffer van verkeersagressie! Hierbij werd er op zijn wagen geklopt, een spiegel afgebroken en een achterruit verbrijzeld. Onmiddellijk hebben wij de politie erbij gehaald, om zo verdere escalatie te vermijden. Door dit spijtige voorval zijn we echter met vier van de vijf personen, pas om 20u45 binnen geraakt, en hebben hierdoor een deel gemist. Onze chauffeur heeft jammer genoeg, het volledige concert niet kunnen bijwonen, vermits hij de nodige verklaringen moest afleggen op het politiebureau. Wat jammer dus! Het resterende gedeelte van het concert wat we uiteindelijk nog gezien hebben, was echter een schot in de roos, en een waardige afsluiter voor deze “Paradise City on tour”. De resem aan top muzikanten en bijhorende songs, deden ons (voor even) vergeten wat er net gebeurd was! Conclusie : Proficiat aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben. Het was dik in orde! Alleen jammer dat een prachtige zaal zoals de AB, waar men trouwens een concertkalender heeft om U tegen te zeggen, in een buurt gelegen is die vroeger veel aangenamer was om naar toe te gaan.
Danny.Vandevelde849153
Het was een fantastische avond!!! Stuk voor stuk goeie muzikanten met het ❤ op de juiste plaats. Proficiat ook aan Mario Goossens om alles te organiseren!!! Fijne Feestdagen voor iedereen
Dora.De Muynck801431
Coely was de ster van de avond!
mr bakero23
Het was gewoon een prachtige , machtige en een niet te vergeten avond!! Enorme veel respect voor alle artiesten . Het zijn zij weer die een WARM hart hebben voor de maatschappij!! Mario doe zo voort Jammer dat de stommeriken van Portici /politic (ik bedoel die van Wetstraat en /of andere parlementen) dit niet bewust willen inzien Leve Cultuur! Leve de Muziek Axel Stefens
slurfje
Coely op de weide van Werchter graag!!!!
rolandzingt
het was een super avond, verrassend, speels en stuk voor stuk steengoede muziekanten
Anja Custers
GENOTEN!!!
hvdstapp
Super Met Coely die de AB met 2 songs in vuur en vlam zette ... De artiesten stonden allemaal nog opzij van het podium, daardoor had ik wel een gezamenlijk eindnummer verwacht. Zowiezo een heerlijke avond!
GabyKnevels
Top... al had ik op het einde nog een song met alle gastvedetten samen verwacht.
Patrick.Aelterman848926
Het was super!
Christine.De Cubber842480
Pour publier un commentaire, vous devez être connecté.
Vous n’avez pas encore de compte AB ? Inscrivez-vous ici.

Actualités De Warmste Soirée

Venez vous réchauffer lors de la « Warmste Soirée » de l’AB !

Achetez vos billets et soutenez #vêtementsclean

Lire
Stories

Votre visite à l'AB

Mobilité

La plupart de nos concerts finissent à 22 h 30, ce qui vous permet de rentrer avec le dernier train !

Planifier mon trajet

Un petit creux avant le concert ?

Régalez-vous dans notre AB Café & Resto. Bon appétit !

Réserver une table

Commandez d' ores et déjà vos jetons

Vous éviterez les files d’attente et passerez tout de suite au bar.

Commander

Alerte fans

Partagez vos dernières découvertes musicales ! Ainsi, vous serez le premier informé de leur passage à l’AB.

Associez votre compte Facebook Associez votre compte Spotify

Nous utilisons des technologies, telles que des cookies, pour améliorer votre expérience de navigation, pour proposer des fonctionnalités liées aux réseaux sociaux (par ex. l’affichage de vidéos YouTube) et pour analyser le trafic sur notre site. Par ailleurs, nous partageons des informations sur votre utilisation de notre site avec nos partenaires de réseaux sociaux et d’analyse habituels.
En savoir plus