AB Salon

Na een grondige make-over werd Huis 23 omgedoopt tot AB Salon, dé reflectieplek binnen AB. Een warme, intieme ruimte waar singer-songwriters tot hedendaags klassiek tot experiment en elektronica een plaats krijgen.  Meer nog: met artist talks, lezingen en screenings van (muziek)docu’s geven we in AB Salon een extra dimensie aan je concertervaring.

Zelfs (inter)nationale boekvoorstellingen en Classic Album sessies vinden er hun thuis. Tijdens  de Classic Album sessies leren we het publiek kennismaken met klassiekers die het hedendaagse muzikale landschap vormgaven. Vaste partners zoals Poppunt en PXL organiseren in AB Salon ook geregeld lessenreeksen en workshops. De activiteiten in AB Salon zijn - zo goed als allemaal - gratis te beleven. Op die manier willen we de drempel zo laag mogelijk houden en zo veel mogelijk mensen verwelkom.

 

Meer praktische info

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie