Goede Doelen

Het hele jaar door draagt Ancienne Belgique zijn steentje bij voor het goede doel en zet het zijn schouders onder bekende en minder bekende initiatieven. Deze goede doelen heeft AB in 2017 gesteund:

Editors For Life ten voordele van Oxfam

Opgehaald: € 124 309

Music For Life startte succesvol met de exclusieve benefietshowcase van Editors in AB op 18 september 2017. Indien je erbij wilde zijn,  moest je via sms één euro doneren en de vingers kruisen. De actie leverde een ongelooflijke €124 309 op voor Oxfam, het goede doel dat Editors zelf koos.

Inzamelingsactie Kom Op Tegen Kanker

Opgehaald: € 121.872

In 2016 haalde AB € 79 000 op voor Kom Op Tegen Kanker. Dit jaar droomden we van  € 100 000. Om dit doel te bereiken verkochten we AB honing, ABeeer, wijn en chocolade. Daarnaast fietsten onze ambassadeurs Otto Jan Ham , Stef Kamiel Carlens, Klaas Delrue, Jan Hautekiet en Bram Vandendriessche  samen met 20 (!!) ploegen van AB Café de 1000 km. En wat blijkt? Dromen werkt!  Het eindbedrag voor KOTK bedroeg maar liefst (tromgeroffel, majorettes en confetti)  € 121 872! Een imposant bedrag! 

Inzamelingsactie Hongersnood 12-12

Opgehaald: € 46 000

In mei 2017 begon AB geld in te zamelen voor Hongersnood 12-12. Dit deden we door bekergeld te verzamelen, collectebussen te plaatsen en boterhammen te verkopen tijdens Boterhammen In Het Park. Dankzij de vrijgevigheid van onze concertgangers, partners en vrienden, haalden  we € 42 690 op.

DIW Kerstsoirée ten voordele van Te Gek!?

Opgehaald: € 30 000

Op 23 december presenteerde AB en Canvas speciaal voor De Warmste Week De DIW Kerstsoirée.  De organisatie van dit ultieme kerstfeest waarbij Otto-Jan Ham en andere vedetten een satirische show opvoerden, schonk alle opbrengsten integraal aan Te Gek!?.

Ook dit jaar doet AB mee aan de 1000km voor Kom op tegen Kanker. 
Ontdek hier hoe jij samen met AB een bijdrage kan leveren.  

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie