AB en StuBru gaan op zoek naar de grootste hiphop-fan

Samen met StuBru gaan we op zoek naar de grootste hiphop-fan, luister op maandag 3 november naar het programma Select waar LeFtO zelve zal uitleggen hoe je die titel kunt kapen.

Doe mee
Wedstrijd
Win 2 tix voor de CC Session met Condor Gruppe & Future Old People are Wizards

Het Gentse Future Old People Are Wizards (Faux Paw) en Condor Gruppe uit Antwerpen serveren ons een onvervalste muzikale Mexican standoff tussen respectievelijk een ferme lap hippy metal en het betere psychedelische gitaarwerk in vlammende spaghettiwestern-traditie.

Doe mee
Wedstrijd
Win tickets voor Is Tropical op 22 oktober

Afgelopen zomer was de Britse band Is Tropical op roadtrip door België om de Belgische muziekgeschiedenis te herontdekken en zo het 35-jarig bestaan van de AB te vieren.

Doe mee
Wedstrijd
Win een meet & greet met In Flames + een deluxe 7” box set van ‘Siren Charms’

De melodieuze deathmetalpioniers uit Zweden komen met 11e plaat Siren Charms onder de arm naar Brussel voor een ongetwijfeld explosief concert.

Doe mee
Wedstrijd
Win 5 duotickets voor de Radio 1 sessie van 'Het Beste uit 10 jaar Te Gek!?'

Te Gek!?, een initiatief van Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Annendael uit Diest, tracht in Vlaanderen psychische problemen bespreekbaar te maken. Het project bestaat dit najaar 10 jaar en was in die periode bij elke nieuwe cd-release een graag geziene gast in de AB met een live-voorstelling van de nieuwe liedjes

Doe mee
Wedstrijd
Win ‘Syro’, het nieuwe album van Aphex Twin

Op 8 september organiseerde AB in nauwe samenwerking met Warp Records een exclusieve ‘Listening Opportunity’ van 'Syro', het eerste Aphex Twin-album in 13 jaar. Naast de voltallige pers waren er ook een 200-tal fans aanwezig, die via loting gekozen werden. Als troostprijs voor zij die er niet bij konden zijn geven we vijf examplaren weg van het nieuwe album.

Doe mee
Wedstrijd
Win tickets voor Goat, Madensuyu, White Hills en meer!

Op de 35ste verjaardag van AB palmt het geniale Zweedse gezelschap Goat de Ancienne Belgique in voor een exclusief vaderlands concert en omdat we hierdoor een delirium van blijdschap nabij zijn lappen we er nog 5 bands extra bovenop. Happy AB-day!

Doe mee
Wedstrijd