Win 2 tickets voor Black Label Society

Zakk Wylde, voormalig rechterhand van ‘The Godfather Of Heavy Metal’ ofte ‘The Prince Of Darkness’ Ozzy Osbourne komt naar AB met zijn Black Label Society en we geven duo-tickets weg!

Doe mee
Wedstrijd
Win 2 tix voor de Coca-Cola Session met Brutus + Briqueville

De allereerste Coca-Cola Session van 2015 is meteen een knaller want met Briqueville en Brutus hebben we twee van ’s lands beste metalbands in een double bill staan.

Doe mee
Wedstrijd
Win 2 tickets voor Philip Selway van Radiohead

Radiohead-drummer Philip Selway komt zijn tweede plaat voorstellen op zaterdag 7 februari en wij geven duo-tickets weg.

Doe mee
Wedstrijd
Win 2 tickets voor Lambchop

Onze favoriete alt countrygezelschap Lambchop brengt haar doorbraakplaat Nixon live op donderdag 29 januari en we geven 5*2 tickets weg.

Doe mee
Wedstrijd
Win de laatste 2 tickets voor Hozier!

“Take me to the AB”, denk je dan, en dat kan, want wij geven voor dit al heel lang uitverkochte concerten nog 2*2 tickets weg!

Doe mee
Wedstrijd
Win één jaar gratis AB! - De winnaar

Bedankt voor het massaal deelnemen aan de wedstrijd ‘win één jaar gratis AB’.

Doe mee
Wedstrijd
Win concertcheques twv van 25 euro!

Kerst en Nieuw komen eraan, geen beter moment om AB-concertcheques te winnen!

Doe mee
Wedstrijd
Win de laatste 2 tickets voor the Broken Circle Breakdown Bluegrass band

Het success van The Broken Cricle Breakdown Bluegrass Band is ongezien. In maart eerder dit jaar kwamen Johan Heldenbergh en co. al langs en nu komen ze maar liefst nóg 4 keer naar Brussel afgezakt, op 15, 17 en 21 december. Allemaal uitverkochte concerten, maar country –en bluegrassfans opgelet, wij geven nog 4*2 tickets weg voor een datum naar keuze. Yeehaw!

Doe mee
Wedstrijd
Win 2 tickets voor Jungle + STUFF.-aftershow!

Onze Artist in Residence STUFF. speelt op maandag 8 december een aftershow bij Jungle en wij geven tickets weg voor beide shows.

Doe mee
Wedstrijd
Win 2 tickets voor alle Belgische AB-concerten tot het einde van ‘t jaar.

Niet enkel de Rode Duivels doen het goed, ook de affiche van AB kleurt heel erg zwart-geel-rood met een zeer sterk Belgisch slotoffensief.

Doe mee
Wedstrijd
Win 2 tickets voor Fritz Kalkbrenner

Win 2 tickets voor het concert van Fritz Kalkbrenner op vrijdag 21 november en geniet live van souvolle composities gedrenkt in warme deephouse.

Doe mee
Wedstrijd
Win laatste 2 tix voor The War On Drugs

Doe mee aan de wedstrijd en grijp zo de allerlaatste strohalm, je weet maar nooit.

Doe mee
Wedstrijd
AB en StuBru gaan op zoek naar de grootste hiphop-fan

Samen met StuBru gaan we op zoek naar de grootste hiphop-fan, luister op maandag 3 november naar het programma Select waar LeFtO zelve zal uitleggen hoe je die titel kunt kapen.

Doe mee
Wedstrijd
Win 2 tix voor de CC Session met Condor Gruppe & Future Old People are Wizards

Het Gentse Future Old People Are Wizards (Faux Paw) en Condor Gruppe uit Antwerpen serveren ons een onvervalste muzikale Mexican standoff tussen respectievelijk een ferme lap hippy metal en het betere psychedelische gitaarwerk in vlammende spaghettiwestern-traditie.

Doe mee
Wedstrijd
Win tickets voor Is Tropical op 22 oktober

Afgelopen zomer was de Britse band Is Tropical op roadtrip door België om de Belgische muziekgeschiedenis te herontdekken en zo het 35-jarig bestaan van de AB te vieren.

Doe mee
Wedstrijd
Win een meet & greet met In Flames + een deluxe 7” box set van ‘Siren Charms’

De melodieuze deathmetalpioniers uit Zweden komen met 11e plaat Siren Charms onder de arm naar Brussel voor een ongetwijfeld explosief concert.

Doe mee
Wedstrijd
Win 5 duotickets voor de Radio 1 sessie van 'Het Beste uit 10 jaar Te Gek!?'

Te Gek!?, een initiatief van Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Annendael uit Diest, tracht in Vlaanderen psychische problemen bespreekbaar te maken. Het project bestaat dit najaar 10 jaar en was in die periode bij elke nieuwe cd-release een graag geziene gast in de AB met een live-voorstelling van de nieuwe liedjes

Doe mee
Wedstrijd
Win ‘Syro’, het nieuwe album van Aphex Twin

Op 8 september organiseerde AB in nauwe samenwerking met Warp Records een exclusieve ‘Listening Opportunity’ van 'Syro', het eerste Aphex Twin-album in 13 jaar. Naast de voltallige pers waren er ook een 200-tal fans aanwezig, die via loting gekozen werden. Als troostprijs voor zij die er niet bij konden zijn geven we vijf examplaren weg van het nieuwe album.

Doe mee
Wedstrijd
Win tickets voor Goat, Madensuyu, White Hills en meer!

Op de 35ste verjaardag van AB palmt het geniale Zweedse gezelschap Goat de Ancienne Belgique in voor een exclusief vaderlands concert en omdat we hierdoor een delirium van blijdschap nabij zijn lappen we er nog 5 bands extra bovenop. Happy AB-day!

Doe mee
Wedstrijd