Photowall Alex Vanhee en foto's AB Huisfotograaf in AB Café/Resto

Rock en fotografie, het is al lang een geslaagd huwelijk, rockfotografie een kunstvorm op zich.

Met de start van het 30ste concertseizoen (1979 – 2009) nodigt AB u van harte uit in AB Café/Resto. Vanaf dinsdag 15 september kan je daar terecht voor de photowall van Alex Vanhee en de tentoonstelling van de eerste AB Huisfotograaf Piet Janssen (seizoen ’08-’09) in AB Resto.

Iggy Pop, Grace Jones, Oasis, Arno en vele anderen zijn vanaf dit seizoen in volle glorie te bewonderen in het AB Café! Rockfotograaf Alex Vanhee grasduinde in zijn collectie AB snapshots en stelt ze voor het grote publiek tentoon in het AB Café. Blik terug op het rijke verleden van de Ancienne Belgique aan de hand van deze beklijvende momentopnames.

In één adem wordt er ook naar de toekomst gekeken. De AB investeert al decennia in muzikaal talent, maar geeft nu ook de kans aan beloftevolle fotografen zich ten volle te ontplooien. Op 14 september maakt AB zijn tweede huisfotograaf bekend. Hij/zij zal door niemand minder dan Alex Vanhee onder de vleugels genomen worden.

Bezoek ook AB Resto tussen 14 september en eind oktober 2009. Daar zal een selectie foto’s tentoongesteld staan van Piet Janssen, eerste AB Huisfotograaf  van afgelopen seizoen ’08-’09.

Ander nieuws