Nieuw op AB site: Wachtlijst

AB heeft een nieuwe functie ontwikkeld op zijn website. Voor een aantal uitverkochte concerten kan je vanaf nu via de online wachtlijst nog kans maken op tickets.

Voor bijna elk concert dat uitverkoopt zijn er een aantal tickets die nog niet betaald zijn of geblokkeerd staan voor artiest, platenfirma, sponsor of andere doeleinden. U hoeft dus niet meteen te wanhopen indien bij een bepaald concert het ‘uitverkocht’-bordje wordt uitgehangen. Omdat niet iedereen zijn/haar tickets op tijd betaalt of omdat er soms geblokkeerde tickets niet worden opgenomen, komen er dus geregeld tickets terug vrij. Deze tickets worden vanaf nu aangeboden aan diegene die zich heeft ingeschreven op de wachtlijst. Log je voor deze wachtlijst in en laat jouw telefoonnummer en het aantal gewenste tickets achter op de concertpagina. De ticketshop belt of mailt deze aangemelde personen in chronologische volgorde wanneer er tickets vrijkomen. Let wel, uw naam op een wachtlijst is geen garantie op tickets.
 
Niet voor elk concert staat er een wachtlijst open. Indien u de wachtlijstfunctie niet bij een uitverkocht concert ziet staan, dan wil dat zeggen dat de wachtlijst is afgesloten of dat er niet voldoende tickets kunnen vrijkomen om een wachtlijst aan te leggen. In dat geval kan u nog altijd proberen om via de ticketruilfunctie op de betreffende concertpagina aan tickets te geraken. Succes !

Ander nieuws