Ancienne Belgique zoekt ancien (m/v)!

 

AB bestaat 30 jaar en gaat op zoek naar de grootste AB fan! Kom jij al 30 jaar lang naar AB? Of ken je iemand die al 30 jaar lang concerten bijwoont in AB? Laat het ons weten!
 
AB legt de ancien (m/v) op 27 oktober 2009 in de watten: hij selecteert zijn muziek en vertelt zijn meest memorabele AB momenten tijdens de opname van de AB Radio uitzending nav 30 jaar AB (uitzending  op 4 november op FM Brussel (98.8) en daarna via AB Radio). De ancien krijgt op 27 oktober ook een privé rondleiding achter de schermen van AB en kan na een heerlijk diner voor twee personen in AB Resto helemaal gratis genieten van het concert van The Preservation Hall Jazz band.

Hoe deelnemen aan de wedstrijd?
Stuur een mailtje naar contests@abconcerts.be met daarin een lijstje van jouw 5 meest memorabele AB concerten van de afgelopen 30 jaar. Vermeld jouw eerste en laatste concert dat je hebt bijgewoond.

Voorwaarden
Je bent een ABsolute AB liefhebber, je bent beschikbaar op 27 oktober vanaf 16u voor het interview voor AB Radio.  

Je krijgt
- Jouw hoogstpersoonlijke AB radio special nav 30 jaar AB
- Een privé rondleiding in de AB
- Een diner in AB Resto voor 2 personen
- Een duoticket voor het concert van The Preservation Hall Jazz band op 27 oktober (of eventueel een concert naar keuze)

Ander nieuws

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.