Boterhammen In Het Park - dag 4

Zijn die niet goed wijs? Niet goed wegwijs? Die West Vlamingen!? Hier in mijn Warandepark stonden er vandaag twee op de kioske, en het was aardih om te goren, daar niet van.

Lees
Stories
Bloggerieën - avond 3

Respect! Jawel voor u! Omdat u zo talrijk was. En omdat u een respectvol luisterend oor hebt. En dat voelen groepen. Zowel Taxi Taxi! als Efterklang hadden het liefst nooit meer van het podium gekomen. Zo hard genoten ze er van.

Lees
Stories
Boterhammen In Het Park - dag 3

Vrooaaaarrrrrr, en toek toek toek daar kwam Wim Opbrouck op zijn dikke motocyclette de backstage binnengereden (hij reed nog net niet het podium op, ja dat ware pas ne stuuut geweest zaan.)

Lees
Stories
Bloggerieën - avond 2

1917. Dat was de datum dat officieel de eerste jazzplaat ter wereld verscheen. Om precies te zijn: deze was van de hand van het blanke gezelschap The Original Dixieland Jass Band (jawel, toen schreef men jazz nog met een dubbele ss).

Lees
Stories
Boterhammen In Het Park - dag 2

Roberto, die stergitarist was ik gisteren vergeten bij Isabelle A. Roberto van bij 50 Foot Combo, Rios, Novastar…

Lees
Stories
Bloggerieën - avond 1

Toegegeven: nu breekt eindelijk de zon door na al die miezerige donkere weken en dan kiest AB resoluut voor een Ijslandse avond. Dat is zowaar het lot tarten.

Lees
Stories
Boterhammen In Het Park - dag 1

Zat hier iemand op te wachten? Ah wel: Daar zijn ze weer. Overal standjes en kraampjes en walmpjes en galmpjes, maar vooral: overal mensen!

Lees
Stories
Domino Dag 1 : Werkelijk Opmerkelijk

“Hi Kurt”. Wow, ik schrik me rot als ik in de namiddag op een robuuste man bots in de inkomhal van de AB. Alvast een early bird die op Domino is gearriveerd én gespot. Het is niemand minder dan Mark Lanegan.

Lees
Stories