AB Café/Resto zamelt geld in voor Kom Op Tegen Kanker

Net als vorig jaar doet AB Café/Resto mee aan de 1000km Kom Op Tegen Kanker (KOTK). Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot 3 ploegen waarvan de Belgische rocker Arno de peter is. Onze ploegen moeten in totaal maar liefst 15.000 euro bijeen krijgen om te mogen deelnemen aan het goede doel.

Allerlei acties worden dan ook in de AB ondernomen om deze som in te zamelen. Bij het teruggeven van de drinkbekers krijgt de concertganger normaal gezien 20 cent terug. Wanneer deze vriendelijk bedankt voor die 20 cent gaat dit muntstuk rechtstreeks naar de campagne. De KOTK-spaarpot is daardoor al met 4000 euro aangedikt!

Een andere troef die onze ploegen natuurlijk uitspelen is hun muzikale achtergrond. AB Café/Resto stelt onder andere gesigneerde concertfoto’s van Alex Vanhee te koop net zoals een gesigneerd hoesdoek van The National. Ten slotte wordt er ook nog voor de wielerliefhebbers hebbedingetjes zoals een gesigneerde groene trui en een Belgisch Kampioenenhelm van Tom Boonen en een gesigneerde wereldkampioentrui van Bettini verkocht in de AB Resto. De gesigneerde  foto’s zijn van onder andere Selah Sue, Milow, Arsenal, Das Pop, Arno/Eddy Merckx, Yevgueni, Queens of the Stone Age... en er komen er nog bij!

Ander nieuws