AB Café/Resto zamelt €52.140,68 in voor De 1000 km van Kom Op Tegen Kanker

Naar jaarlijkse traditie steunt AB Café/Resto ook dit jaar De 1000 km van Kom Op Tegen Kanker. Niet minder dan €52.140,68 werd ingezameld.

Lees
Goed doel
Rock Bujumbura Vondelingenschuif in de AB

Ancienne Belgique en Rock Bujumbura vzw stellen u met trots de eerste Vondelingenschuif voor rockinstrumenten voor.

Lees
Goed doel
Maak de ABag van jou en steun Kom op tegen Kanker

AB zet dit jaar maar liefst acht ploegen aan de start van de 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker. Zoals velen al wel zullen weten, kunnen we ook jullie hulp goed gebruiken.

Lees
Goed doel
AB Café steunt 54Kolaktiv's Discobar Benefit

Het kunstzinnig collectief 54Kolaktiv organiseert een benefiet in de AB Club en de AB Agora.

Lees
Goed doel
AB Café fietst voor Kom Op Tegen Kanker

Ook dit jaar zet AB Café/Resto weer zijn beste beentje voor. Dit maal doen ze dit door maar liefst acht ploegen aan de start van de 1000 km van Kom Op Tegen Kanker te zetten.

Lees
Goed doel
Eet backstage in de AB tvv Music For Life!

Naar aanleiding van Music For Life 2013 geeft AB aan maximaal 10 personen de kans om vóór het concert van Stef Bos op zondag 8 december én Daan op vrijdag 20 december iets te eten in de gerenommeerde backstage van de AB.

Lees
Goed doel
New Rising Sun wint protestliederenwedstrijd van ONE en Ancienne Belgique

ONE en Ancienne Belgique hebben de blues/folkgroep New Rising Sun aangeduid als winnaar van hun muziekwedstrijd. Samen gingen ze op zoek naar nieuw Belgisch talent dat het grote publiek via een protestlied kan aanzetten om actie te ondernemen. De aankondiging past binnen de agit8-campagne van ONE, die de hele wereld bewuster moet maken over extreme armoede en donderdag zal New Rising Sun op de Feeërieën optreden.

Lees
Goed doel
ONE en Ancienne Belgique gaan op zoek naar de volgende Bob Dylan in België

ONE lanceert vandaag een unieke muziekcampagne in samenwerking met de Ancienne Belgique voor een zoektocht naar de volgende Bob Dylan in België, een nog te ontdekken artiest die met een veelzeggend protestlied mensen kan aanzetten tot actie. Dit binnen een globale actie waar ook artiesten als Arno, U2, Sting, Angelique Kidjo, Cali, Mumford and Sons & Elvis Costello, Tiken Jah Fakoly en Ed Sheeran aan meedoen.

Lees
Goed doel
Geef je bekergeld aan Syrië

Vanaf eind mei tot 11 november zal AB het niet-opgehaalde bekergeld inzamelen ten voordele van de actie 12-12 voor Syrië.

Lees
Goed doel
AB overhandigt mooie gift aan de ALS-Liga

Sinds 21 juni, wereld-ALS-dag, zamelde de AB het niet-opgehaalde bekergeld in ten voordele van de ALS Liga.

Lees
Goed doel
AB steunt de ALS Liga met bekergeld

Op 21 juni is het wereld-ALS-dag. Naar aanleiding hiervan zal AB de Belgische ALS-Liga steunen in haar werking. Dat zullen we doen door al het niet-opgehaalde bekergeld aan deze vzw te schenken.

Lees
Goed doel
Steun Music For Life en kom op 15 december naar het concert van oa Absynthe Minded!

Op 15 december is het feest in AB en wel voor Music For Life! Met Mintzkov, Jim Cole, Teddiedrum en Absynthe Minded en een afterparty met Discobar Galaxie heb je een heuse festival line-up voor de prijs van een concert

Lees
Goed doel
'Zanna' wordt lijflied van Music For Life.

Maar dat wist u al! Maar wist u ook dat 'Zanna' van de hand is van Luc Van Acker die op 17 februari 2012 integraal zijn klassieker 'The Ship' uit 1984 te AB brengt in de reeks ◄◄ REWIND?

Lees
Goed doel
Steunfonds slachtoffers Pukkelpopstorm

Pukkelpop richt een autonome stichting op voor de getroffenen.

Lees
Goed doel
AB Café/Resto zamelt geld in voor Kom Op Tegen Kanker

Net als vorig jaar doet AB Café/Resto mee aan de 1000km Kom Op Tegen Kanker (KOTK).

Lees
Goed doel

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie