Hooverphonic en Belfius verzamelen meer dan 40.000 euro voor Viva For Life

Hooverphonic en Belfius verzamelden met dit concert maar liefst 41.514,13 euro dat integraal naar Viva For Life gaat. Grote dank voor alle gulle giften.

Lees
Goed doel
GEZOCHT: de grootste BΔSTILLE fan

Ben jij het? Speciaal voor JOU (echt waar) liet BΔSTILLE een uniek collector’s item maken. Net voor hun Music For Life show in AB kreeg topfotograaf Damon De Backer BΔSTILLE boys Dan, Kyle, Will & Chris voor zijn lens. Het resultaat? Een exclusief one of a kind portret dat na de show backstage ondertekend werd door de volledige band.

Lees
Goed doel
Waar gaat jouw geld voor de 1000 km van Kom Op Tegen Kanker naartoe?

Het bedrag wordt verdeeld over 33 projecten, 23 doctoraatsonderzoeken en 4 postdoctoraten. De onderzoekers ontvangen tussen 21.000 en 990.000 euro voor hun project. Hoeveel ieder onderzoeksproject krijgt, hangt af van het aantal onderzoekers en hoelang er aan het project zal worden gewerkt.

Lees
Goed doel
AB haalt €19.000 op voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen én begint opnieuw met de inzameling voor de 1000km voor Kom Op Tegen Kanker!

Hier stopt de steun voor fantastische initiatieven uiteraard niet. Naar jarenlange traditie, schakelen we deze tijd van het jaar opnieuw over op de inzameling voor de 1000km voor Kom Op Tegen Kanker, een fietstocht waar ons AB Café in het verleden al zeven keer aan deelnam! Dit jaar nemen ze deel met niet minder dan twintig ploegen. Vorig jaar haalden we dankzij jullie zo’n 78 937 euro ten voordele van Kom Op Tegen Kanker op. Laten we dit jaar niet onderdoen!

Lees
Goed doel
Herbeleef Bastille For Life

AB, Studio Brussel en Unicef willen je bedanken om van Bastille For Life een mooie warme avond te maken.

Lees
Goed doel
Geef een gift voor Vluchtingenwerk Vlaanderen

AB geeft Vluchtelingenwerk Vlaanderen een duwtje in de rug en zamelt tot 1 november geld in voor de rechten en het onthaal van mensen op de vlucht. Je kan hen steunen door een kleine of grote bijdrage achter te laten in AB!

Lees
Goed doel
Bastille For Life! Exclusieve show ten voordele van Unicef

Music For Life is terug! Dankzij jullie massale inzet en warme acties maakt Studio Brussel van de week voor Kerst opnieuw de Warmste Week. Dit jaar geeft Bastille het goede voorbeeld met de allereerste actie voor Music for Life.

Lees
Goed doel
Neem deel aan de Refugee Walk van Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Op zondag 2 oktober 2016 daagt Vluchtelingenwerk Vlaanderen je met de Refugee Walk uit om in de voetsporen te treden van mensen op de vlucht. Wandel je mee?

Lees
Goed doel
Steun samen met AB Vluchtelingenwerk Vlaanderen

AB geeft Vluchtelingenwerk Vlaanderen een duwtje in de rug en zamelt geld in voor de rechten en het onthaal van mensen op de vlucht.

Lees
Goed doel
Artists #withRefugees lanceren cd voor goede doel

Op 20 juni is het Wereldvluchtelingendag, een dag die we in AB in de verf zetten met een benefietconcert van Artists #withRefugees. In aanloop naar dat concert lanceren de artiesten alvast de cd Two Small Bags, Ten Million Dreams.

Lees
Goed doel
AB Café haalt 78 937 euro op voor Kom Op Tegen Kanker!

Dankzij de talrijke inzamelacties kunnen we vzw Kom Op Tegen Kanker een ferm hart onder de riem steken.

Lees
Goed doel
Steun samen met AB de 1000km voor Kom Op Tegen Kanker

Voor de zevende keer op rij organiseert Kom Op Tegen Kanker de 1000km van Kom Op Tegen Kanker. AB Café maakt zich op zijn beurt klaar om met vijftien teams voor de zevende keer de schoenen in de pedalen te klikken tijdens het Hemelvaartweekend.

Lees
Goed doel
Muse for Life uitgebreid in de media

Het AB-concert van Muse leverde heel vat media-aandacht op, hier een kleine greep uit het aanbod

Lees
Goed doel
Muse For Life

Muse komt op woensdag 16 september naar AB voor een exclusieve showcase ten voordele van het goede doel.

Lees
Goed doel
AB haalt 82.003 euro op voor Kom Op Tegen Kanker!

Dit weekend fietst AB Café & Resto met 13 teams de 1000 km voor Kom op Tegen Kanker. Hiervoor heeft AB de afgelopen maanden maar liefst 82.003,70 euro verzameld.

Lees
Goed doel
AB Café fietst 1000km tegen Kanker met 13 teams

AB Café fietst 1000km tegen Kanker met 13 teams

Lees
Goed doel
AB fietst de Tour For LIfe voor Artsen Zonder Grenzen

Na de succesvolle 1000km van Kom Op Tegen Kanker vorige week, bereidt AB zich voor op een nieuwe sportieve uitdaging.

Lees
Goed doel
AB Café/Resto zamelt €52.140,68 in voor De 1000 km van Kom Op Tegen Kanker

Naar jaarlijkse traditie steunt AB Café/Resto ook dit jaar De 1000 km van Kom Op Tegen Kanker. Niet minder dan €52.140,68 werd ingezameld.

Lees
Goed doel
Rock Bujumbura Vondelingenschuif in de AB

Ancienne Belgique en Rock Bujumbura vzw stellen u met trots de eerste Vondelingenschuif voor rockinstrumenten voor.

Lees
Goed doel
Maak de ABag van jou en steun Kom op tegen Kanker

AB zet dit jaar maar liefst acht ploegen aan de start van de 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker. Zoals velen al wel zullen weten, kunnen we ook jullie hulp goed gebruiken.

Lees
Goed doel
AB Café steunt 54Kolaktiv's Discobar Benefit

Het kunstzinnig collectief 54Kolaktiv organiseert een benefiet in de AB Club en de AB Agora.

Lees
Goed doel
AB Café fietst voor Kom Op Tegen Kanker

Ook dit jaar zet AB Café/Resto weer zijn beste beentje voor. Dit maal doen ze dit door maar liefst acht ploegen aan de start van de 1000 km van Kom Op Tegen Kanker te zetten.

Lees
Goed doel
Eet backstage in de AB tvv Music For Life!

Naar aanleiding van Music For Life 2013 geeft AB aan maximaal 10 personen de kans om vóór het concert van Stef Bos op zondag 8 december én Daan op vrijdag 20 december iets te eten in de gerenommeerde backstage van de AB.

Lees
Goed doel
New Rising Sun wint protestliederenwedstrijd van ONE en Ancienne Belgique

ONE en Ancienne Belgique hebben de blues/folkgroep New Rising Sun aangeduid als winnaar van hun muziekwedstrijd. Samen gingen ze op zoek naar nieuw Belgisch talent dat het grote publiek via een protestlied kan aanzetten om actie te ondernemen. De aankondiging past binnen de agit8-campagne van ONE, die de hele wereld bewuster moet maken over extreme armoede en donderdag zal New Rising Sun op de Feeërieën optreden.

Lees
Goed doel