Artikels door Assistant Promotion

Win tickets voor de Coca-Cola Session van WWWater + A/T/O/S

Win tickets voor de Coca-Cola Session van WWWater + A/T/O/S

Lees
Wedstrijd
Dansen op doktersvoorschrift

Pompende beats en een volle dansvloer: precies wat de dokter voorschreef. Groen van jaloezie omdat je er niet bij was? Check dan hier de Lotto Late Night aftermovie van Dr Lektroluv!

Lees
Stories
De langste AB file OOIT : 200 m fans voor Loïc Nottet.

De langste AB file OOIT : 200 m fans voor Loïc Nottet.

Lees
Stories
WIN duotickets voor Day Wave + Hazel English!

WIN duotickets voor Day Wave + Hazel English! (17/05)

Lees
Wedstrijd
Totale onderbreking van het treinverkeer tussen Brussel-Noord en Brussel-Zuid van zaterdag 29/04 t.e.m. maandag 01/05

Totale onderbreking van het treinverkeer tussen Brussel-Noord en Brussel-Zuid van zaterdag 29/04 t.e.m. maandag 01/05

Lees
Stories
Lotto Late Night zkt Wilkinson support!

Past jouw sound bij die van Wilkinson en is je agenda nog vrij op 24 februari? Stuur je mixtape door, imponeer de programmatoren en wie weet sta jij binnenkort achter de draaitafels in de AB Club.

Lees
Stories
Aangepaste dienstregeling van de NMBS

Om jullie het nog makkelijker te maken na het concert, tonen we op de tv-schermen in AB vanaf nu niet enkel het overzicht van de laatste treinen, maar ook de treinen die naar verschillende steden vertrekken rond 22u30 vanuit Brussel-Centraal. Vergeet niet, de meeste concerten in AB stoppen om 22u30 zodat je nog naar huis kan met de laatste trein!

Lees
Stories
Hooverphonic en Belfius verzamelen meer dan 40.000 euro voor Viva For Life

Hooverphonic en Belfius verzamelden met dit concert maar liefst 41.514,13 euro dat integraal naar Viva For Life gaat. Grote dank voor alle gulle giften.

Lees
Goed doel
WIN duotickets voor 'The Scabs Unplugged Power Off'

Wil jij de allereerste theatertour van The Scabs op woensdag 18 januari absoluut bijwonen? Neem dan nu deel aan onderstaande wedstrijd en misschien sta jij hier wel te genieten de première van ‘The Scabs Unplugged Power off’!

Lees
Wedstrijd
GEZOCHT: de grootste BΔSTILLE fan

Ben jij het? Speciaal voor JOU (echt waar) liet BΔSTILLE een uniek collector’s item maken. Net voor hun Music For Life show in AB kreeg topfotograaf Damon De Backer BΔSTILLE boys Dan, Kyle, Will & Chris voor zijn lens. Het resultaat? Een exclusief one of a kind portret dat na de show backstage ondertekend werd door de volledige band.

Lees
Goed doel
Waar gaat jouw geld voor de 1000 km van Kom Op Tegen Kanker naartoe?

Het bedrag wordt verdeeld over 33 projecten, 23 doctoraatsonderzoeken en 4 postdoctoraten. De onderzoekers ontvangen tussen 21.000 en 990.000 euro voor hun project. Hoeveel ieder onderzoeksproject krijgt, hangt af van het aantal onderzoekers en hoelang er aan het project zal worden gewerkt.

Lees
Goed doel
Minitentoonstelling AB Resto – MIASMAH records – 10 jaar

Om de tiende verjaardag te vieren van Miasmah zetten we het grafische werk van dit Noors-Duitse platenlabel in de schijnwerpers tijdens een minitentoonstelling.

Lees
Stories
AB en Bruzz helpen mensen met een handicap

Ondanks een mentale beperking kan David dankzij Indivo - Vzw De Lork elke week werken in de AB. Saïd van Bruzz ging op bezoek en stak zelf ook de handen uit de mouwen!

Lees
Stories
AB haalt €19.000 op voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen én begint opnieuw met de inzameling voor de 1000km voor Kom Op Tegen Kanker!

Hier stopt de steun voor fantastische initiatieven uiteraard niet. Naar jarenlange traditie, schakelen we deze tijd van het jaar opnieuw over op de inzameling voor de 1000km voor Kom Op Tegen Kanker, een fietstocht waar ons AB Café in het verleden al zeven keer aan deelnam! Dit jaar nemen ze deel met niet minder dan twintig ploegen. Vorig jaar haalden we dankzij jullie zo’n 78 937 euro ten voordele van Kom Op Tegen Kanker op. Laten we dit jaar niet onderdoen!

Lees
Goed doel
Oefen je dansmoves met deze Neon playlist op Deezer

Oefen alvast je dansmoves en maak je klaar voor het feest van het jaar met onze spetterende Neon playlist!

Lees
Stories
Krijg de kans jouw song in het Brussels dialect op te nemen en te spelen in AB!

Be.Brusseleir, een organisatie dat het Brussels dialect promoot oa via Brussels Volkstejoêter, Academische projecten en op regelmatige basis evenementen organiseert om de goesting in’t Brussels aan te rijpen, is na het succes van de 1ste BrusselsTUUB editie op zoek naar 7 nieuwe Brusselse bands om samen een cd op te nemen en een vette show te geven in de ABClub in Brussel!

Lees
Stories
In remembrance of David McComb... The Triffids Live at AB - Ancienne Belgique

The Triffids Live at AB - Ancienne Belgique

Lees
ABtv
Winterland '76 - The Weight (AB Session)

Winterland '76 - The Weight (AB Session), recorded live at AB, backstage Brussels.

Lees
ABtv
Lotto Late Night zkt. support voor Dekmantel

Past jouw sound bij die van Dekmantel en is je agenda nog leeg op 19 november? Stuur je mixtape door, imponeer de programmatoren en wie weet sta jij binnenkort achter de draaitafels in de AB Club.

Lees
Stories
WIN duotickets voor Seratones op 14/11!

Wil jij het concert in de AB Club op 14/11voor geen geld missen? Neem dan nu deel aan onderstaande wedstrijd en maak kans op een onvergetelijk concert!

Lees
Wedstrijd
Neon 2016: Teaser

Neon 2016: Teaser

Lees
Stories
Win tickets voor Dinosaur Jr.

Op dinsdag 1 november zakt Dinosaur Jr. af naar Brussel om de grote zaal van Ancienne Belgique nog een keer te laten daveren. Wil jij het concert van deze legendarische band voor geen geld missen? Neem dan nu deel aan onderstaande wedstrijd en maak kans op een onvergetelijk concert!

Lees
Wedstrijd
WIN duotickets voor Adia Victoria op 29/10!

Haar debuut album ‘Beyond the Bloodhounds’ kreeg bijzonder veel goede reviews. Wil jij haar nieuwe album absoluut bewonderen tijdens het concert in Ancienne Belgique op zaterdag 29 oktober? Neem dan nu deel aan onderstaande wedstrijdvraag!

Lees
Wedstrijd
Nieuwe expo AB Resto - The Triffids, Born Sandy Devotional

Nog tot eind deze maand kan je in AB Resto terecht voor een expo rond het artwork van het meesterwerk 'Born Sandy Devotional'.

Lees
Stories