Café & Resto

AB café & Resto is gesloten tijdens juli en augustus. Geniet van de zomer!

Op concertavonden (uitgezonderd op zondag) kan je in het AB Café & Resto iets drinken of lekker eten voor en na het concert.

Op vertoon van je concertticket kan je na het eten rechtstreeks van het AB Café naar de grote  zaal. Bij concerten in AB Theater worden zitplaatsen op de tribune vrijgehouden voor mensen die gereserveerd hadden in het restaurant. Zo kan je rustig dineren en ben je toch zeker van goede zitplaatsen.

Elke weekdag van 12u00 tot 14u30 kan je lunchen in het AB Café & Resto. Voor slechts €14 serveren wij een 2-gangen lunchmenu met koffie/thee. Je kan ook een gerecht kiezen van ons menu dat maandelijks verandert. In AB Café kan je ‘s middags ook broodjes, lichte snacks en verse dagsoep eten.

AB Resto doet er alles aan om je verse, eerlijke en vooral lekkere gerechten te serveren met zoveel mogelijk respect voor mens en milieu. Bij ons is het niet enkel Donderdag Veggiedag (op die dag krijg je 10% korting met je EVA-kaart!) , maar staat er iedere dag een vegetarische lunch-optie op het menu.

Smakelijk!

Info