Sinds 2013

Lotto Late Night

Deel Tweet

Wanneer LOTTO, POPPUNT en AB de handen in elkaar slaan, weet je hoe laat het is… FEEST! Onder noemer LOTTO LATE NIGHT gooien we regelmatig de beentjes los en dat samen met een straffe portie lokaal & internationaal dj-geweld. Tijdens vorige edities zetten onder meer Modeselektor, The Subs, Kele (Bloc Party), Charlotte De Witte (Raving George) en Magnus AB Club vakkundig op stelten. En we zijn volop van plan dit mooie lijstje serieus uit te breiden!

Voor al wie liever zelf achter de decks plaatsneemt: via het online Poppunt-platform Vi.be gaan we voor alle aanstaande LLN-feestjes op zoek naar lokaal dj-talent om de avond op gang te trekken.

Lees meer Lees minder

Lotto Late Night nieuws

Dansen op doktersvoorschrift

Pompende beats en een volle dansvloer: precies wat de dokter voorschreef. Groen van jaloezie omdat je er niet bij was? Check dan hier de Lotto Late Night aftermovie van Dr Lektroluv!

Lees
Stories

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie