Feeërieën 2018

27 – 31 AUGUSTUS 2018

Deel Tweet

OPENINGSUREN

Je kan het festivalterrein van Feeërieën op vanaf 19u.

Toegankelijkheid

Tijdens Boterhammen In Het Park kunnen personen met een gehoorbeperking genieten van de concerten die plaatsvinden op de kiosk in het park.  We voorzien elke middag tolken Vlaamse gebarentaal die hen laten meegenieten van het Nederlandstalige lied. De doventolken worden financieel mogelijk gemaakt door steun van de Brusselse Staatssecretaris voor Gelijke Kansen.

Op het festival wordt tevens een ringleiding voorzien voor een optimale concertervaring. Een ringleiding zorgt ervoor dat personen met een hoorapparaat enkel de versterkte muziek horen zonder storende omgevingsgeluiden. 

Verder voorzien we een zone vooraan aan het podium voor personen met een beperking. Aan de infostand van AB kan assistentie gevraagd worden om gemakkelijk tot bij de gereserveerde zone te geraken. Ook is er een aangepast toilet aanwezig op het terrein.

Veiligheid

Om een vlotte toegang en controle te verzekeren, vragen we je om in de mate van het mogelijke rugzakken en handtassen thuis te laten.

Volgende  voorwerpen worden niet toegelaten op het terrein: glas, flyers, stickers, affiches en ander promotiemateriaal, drugs, wapens en elke ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan beschouwd worden.

Mobiliteit / openbaar vervoer

We vragen ons publiek om te voet, met de fiets op het openbaar vervoer naar het Warandepark af te zakken. Denk aan het milieu!

Te voet / met de fiets

Stippel je route uit aan de hand van de locatie van het Warandepark en maak er een sportieve uitstap van. Google Maps is jouw vriend.

Met de trein

Stap af in Brussel Centraal Station. Maak een fijne wandeling van 10 minuten. Wandel de Kunstberg op. Je kan in het Centraal Station ook metro 1 of 5 tot halte Park nemen.

Met de metro

Kom je met de metro, dan stap je af in halte ‘Park’ oe je berekent je route via de website van MIVB.

Met de bus

Ook voor de bus gebruik je de gemakkelijke reisplanner van MIVB of De Lijn.

Volg Feeërieën 2018

Mis geen enkele Feeërieën 2018 update en beleef het festival mee via:

Facebook pagina Instagram #FEEKES18

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie