Feeërieën 2018

27 – 31 AUGUSTUS 2018

Deel Tweet

AB heeft een hart voor muziek én voor onze planeet. Duurzaamheid is een doorslaggevende factor in al onze beslissingen. Door ook bij onze artiesten, medewerkers, publiek, commerciële partners en leveranciers milieubewuste keuzes te stimuleren, willen we onze ecologische voetafdruk om de twee jaar met 5% doen dalen.

De talrijke foodtrucks op het festivalterrein serveren uitsluitend overheerlijke, vegetarische gerechten. We investeren als een van de eerste 10 Belgische festivals in de aankoop van watertaps en stappen af van verpakt flessenwater. We drinken uiteraard uit herbruikbare bekers, zijn volledig PET-vrij , kiezen voor LED-verlichting en schakelen een ecoteam in om ons publiek te sensibiliseren en afval te sorteren en verwerken.

We vragen jullie om zonder blikken of petflessen naar het festivalterrein af te zakken en sporen jullie aan om met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets naar het Warandepark te komen. Kom langs de AB infostand met een foto van onderweg of je vervoersbewijs en maak kans op AB concertcheques ter waarde van €50.

Minor-Ndako & JHOB

We werken samen met de fantastische mensen van Minor-Ndako en JHOB om het festivalterrein proper te houden.

Minor-Ndako biedt aangepaste zorg en begeleiding voor kinderen, jongeren en hun context in een problematische situatie. 
De organisatie richt zich tot kinderen uit alle windstreken en in het bijzonder tot de meest kwetsbare.

 

JHOB vzw biedt ondersteuning op maat aan de Brusselse jeugdhuizen en experimenteert zelf met jeugdhuiswerk in de stad. 

 

 

Volg Feeërieën 2018

Mis geen enkele Feeërieën 2018 update en beleef het festival mee via:

Facebook pagina Instagram #FEEKES18

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie