ma 23.04.18

Young Gun Silver Fox

+ Anna Rune

Facebook event Deel Tweet

Actuele, virtuoze, wreed wijze West Coast neo seventies poprock!

Zet hun muziek op en al na de eerste maten waan je je op Highway 1, in een auto met open dak rijdend langs de Stille Oceaan en de wuivende Californische palmen. Waar zouden Andy Platts, frontman van de Engelse band Mamas Gun,en Amerikaan Shawn Lee, bekend van zijn eigen Ping Pong Orchestra én bekend als producer van o.a. Jeff Buckley, Amy Winehouse en Lana Del Rey naar hebben geluisterd toen ze die welluidende softpop van 40 jaar geleden reconstrueerden? Naar The Doobie Brothers (vooral met Michael McDonald), Steely Dan, Loggins & Messina, Hall & Oates, Gallagher & Lyle, Seals & Crofts en The Eagles, onmiskenbaar!

 
 


Voor fans van Zie boven, plus alle fraais tussen America, over Fleetwood Mac en Supertramp, tot een met een Jonathan Wilson!?
In de pers Alleen al even De Standaard bij hun debuut van 2015 (een opvolger wordt verwacht voorjaar 2018): ''4/5* Genoeg ervaring om een retrogeluid net dat tikkeltje meer te geven... het vakmanschap schemert snel door de stijloefeningen heen... de productie is uitgekiend, de vertolkingen passioneel, het spelplezier aanstekelijk. Slimme poparchitectuur, ja, maar vooral een hartverwarmende liefdesbrief.'
Fun fact Ook even raden wie wie is van de twee?

Video's

Reacties

Prachtig concert, alles wat we mochten verwachten in de stijl van Doobie Brothers/Steely Dan/Player and so on. Andy P amazing voice, ondanks zijn keelpijn, en Shawn Lee, funny guy met ongelooflijk gitaarwerk ! Toffe interactie met publiek! Alles wat we mochten verwachten. Voorprogramma Anna Rune heel knap! Té weinig volk voor een zeer geslaagde avond. (maandagavond?)
anneke05
Schitterend concert! Wat een getalenteerde bende! Leuk publiek ook... ondanks de magere opkomst! Spijtig dat ik me na het concert snel uit de voeten moest maken om mijn laatste trein nog te halen!
jrjm
Jongens, wat een concert! Steely Dan, Eagles, America, Player, Doobie Brothers. Het passeerde allemaal, maar zo mooi. Want waar draait het om in muziek? Melodie! Alle songs van een ongelooflijk hoog niveau. Andy Platts wat een hemelse stem! Shawn Lee en ritmesectie briljant. Ik ga al van eind jaren zestig naar concerten: dit behoorde tot het mooiste. Dit is echt MIJN muziek. Wordt amper gedraaid op radio 1. Alleen te horen bij de ongeëvenaarde Michael Robberechts van Tim Out. Nu moet de AB Mamas Gun uitnodigen. Bedankt AB voor één van de mooiste concerten ooit., Jammer dat ik mijn trein moest halen en mijn cd's niet kon laten signeren. Moest dat nu echt dat voorprogramma?
rondarwin
Wat een prachtige muzikale avond in de AB. Ongelooflijk dat er niet meer volk hier op afkomt. Allereerst toch even zeggen dat ik enorm aangenaam verrast was van het voorprogramma Anna Rune. Wat een talent ui België. Young Gun Silver Fox was ook ongelooflijk goed. Prachtige stem en inderdaad fraai gitaarspel maar de baslijnen en drums erachter waren ook om van te genieten. Ze betrokken ons als publiek ook op een leuke manier bij het optreden. Ik ga ze zeker terug zien als ze terugkomen naar België. Dat geldt ook voor Anne Rune trouwens.
kegina
Fantastisch concert waarin de band al het goede van hun twee cd's heeft bevestigd. Schitterend dat we dit in de club van heel dichtbij mochten meemaken. Andy Platts heeft ook live een geweldige stem en het fraaie gitaarspel van Shawn Lee werd ondersteund door een enorm sterke ritmesectie op drum en bas. Het was de hele avond genieten! mvg, eric
dj-hurricane
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify