vr 17.02.17

Two Door Cinema Club

+ Blaenavon, Parcels

Facebook event Deel Tweet

De terugkeer van het verfijnde en knotsgekke indierocktrio!

De afgelopen jaren kunnen niet makkelijk geweest zijn voor grote fans van Two Door Cinema Club. Geen enkel concert, geen nieuwe muziek, radiostilte op Facebook... Maar het ellenlange wachten van de fans werd rijkelijk beloond!

De band uit Noord-Ierland maakte furore bij zijn terugkeer in ons land, met een flmaboyant concert op de Main Stage van Rock Werchter. En er zit nog veel meer moois in de pijplijn, want met warempel een nieuwe plaat onder de arm kondigt TDCC nu ook zijn nieuwe tournee aan... die halt houdt in Brussel! Het magische trio staat op vrijdag 17 februari op de planken van de AB! De verwachtingen zijn hooggespannen na hun debuut ‘Tourist History’ (2010), dat afklokte op ruim een miljoen verkochte exemplaren en geproducet werd door Philippe Zdar (Motorbass, Cassius), ‘Beacon’ – geproducet door Jacknife Lee (Bloc Party, U2, REM) – en nog een prachtige EP in 2013.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Vierde keer TDCC voor mij en het was de eerste keer dat er precies geen leven in zat. Ze hadden er precies niet zo veel goesting in als de eerste drie keren en hebben duidelijk niet alles gegeven. Jammer!
jdyrocker
Top! ... maybe NEXT YEAR..?
hans1
Super concert avec une ambiance de feu et une chouette setlist. A noter la très belle mise en scène et un jeu de lumières original et détonnant. Two Door Cinema Club ne déçoit jamais!
mary0901
Voor mij was het de eerste keer dat ik Two door cinema club live bezig zag. Ik had op voorhand al veel gehoord dat ze een sterke live performance kunnen brengen en dat hebben ze gisteren bewezen. Niet alleen de muziek werd fijnloos gebracht, maar ook de lichtshow zat tot op de milliseconde goed. Het was een streling voor oog en oor.
timboshwimbo
Bière (et/ou jus de fruit), bon jeu de lumière, musique de qualité étaient plus qu'au rendez-vous :) Groupisme sous - jacent ! #love
Cécile.Zlosnik594750
Trop bon concert!!!!!!
chaib25
Super concert !!! Mon 2e à l'AB et toujours autant de peps et d'ambiance !!! J'aime beaucoup les groupes qui s'y produisent et j'ai adoré voir Two Door Cinema Club en live, ils sont géniaux!!!
Nadia.Mignolet547454
Ambiance de folie jusque dans les derniers rangs ! Super concert, un de mes meilleurs :)
ptitsugus
Génialissime !!! Concert de qualité, super jeu de lumière qui équilibrait avec leur manque de mouvements :-Pe Une ambiance du tonnerre, un vrai régal !
vava_xxl
One of the best concerts I've ever seen!!!
James.Sharpe550270
Excellent concert... Visuels très sympas... Il manquait de basse en arrière-salle et un peu plus de communication du groupe aurait été sympa.
alexandre.Portois574735
Très chouette groupe, excellent concert, mais le visuel était pour moi un peu trop agressif pour les yeux, et une seule première partie (la 2ème, de préférence) aurait été mieux
domino62
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify