di 01.12.15

Trixie Whitley

+ Echo Beatty

Facebook event Deel Tweet

Extra date! New cd: Porta Bohemica

De beide concerten van Trixie Whitley in de AB zijn uitverkocht! Er zijn wel nog tickets beschikbaar voor het concert van Trixie Whitley op 10 december in Poppodium Gebouw T in Bergen Op Zoom.Meer info via deze link: http://www.gebouw-t.nl/event/27470/Trixie-Whitley-USBE

Haar concert in de AB op maandag 30 november is al bijna helemaal uitverkocht, en om deze geslaagde terugkeer gepast te vieren, besliste de mooie Trixie om meteen een tweede Brusselse show aan te kondigen!

Trixie Whitley zal ook op dinsdag 1 december op de planken staan in de AB. Tickets zijn meteen verkrijgbaar.

Vorige maand nog wist ze op Pukkelpop enorm te overtuigen met een viersterrenconcert, en nu eist ze alle aandacht alweer op met de nakende release van haar tweede plaat, voorzien voor dit najaar. Geproducet onder het goedkeurende oog van Gus Seyffert (Beck, The Black Keys) en Joey Waronker (Atoms for Peace, Ultraísta), kondigt ‘Porta Bohemica’ zich alvast erg veelbelovend aan.

Grijp deze tweede kans om een uitzonderlijke artieste live te (her)ontdekken met beide handen! Trixie Whitley tekent op 30 november en 1 december voor twee muzikale hoogtepunten in de Ancienne Belgique!

 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Fantastisch optreden van een madam die zowel stevige powermuziek als rustigere nummers goed kan overbrengen naar het publiek toe. Overtuigd !
kegina
een madam van vlees en bloed met een eigen sound, die geen commercieel imago nodig heeft : ze is en blijft haar eigenste zelf, en dat is meer dan voldoende. Veel respect ! Dank je wel. Voor Echo Beatty daarentegen is er nog wat werk te doen.
piet2
Ondanks al het mooie dat op ons af kwam, kon ik achteraf niet gewagen van een super(dinsdag)concert vooral vanwege de heel slecht afgestelde lichtinstallatie die ons op het zittend gedeelte voortdurend compleet verblindde . De magie werd ook verbroken toen Trixie blijkbaar meer bezig was met haar backstage-baby dan met haar publiek ... De vonk van enkele tijd terug in de Handelsbeurs bleef uit!Jammer...
mr-p
Bonne énergie, j'ai vraiment bien aimé.
lang-michael
Een Belgische New Yorkse met ballen!
mitskie
Het optreden van Trixie was magnifiek. Zelf ook moeder zijnde van een jonge, prachtige dochter van 14 maanden, voelde ik meteen de connectie met haar. Een super mooie madam en vooral heel sexy in haar kanten jurk. Ze straalt zoveel kracht uit als ze zingt, speelt, danst... We hebben enorm genoten van het concert! Heb nadien ook de CD's gekocht en zelfs deze zijn van uitstekende kwaliteit. Ik ben fan!
Fien.Van Rentergem496876
zeer goed concert. prachtige stem en een goed spelende band.
misty
She's my inspiration!
Liezelotte
Een rock&roll engel met talent. Fantastische live ervaring en tegelijk muzikaal top, met dank aan de geweldige bandleden!
Christophe.Soens493132
Terug van een uitstekend concert van TRIXIE WHITLEY in de AB... het moederschap heeft haar duidelijk deugd gedaan en haar zelfvertrouwen is gegroeid.... Over haar uitmuntende stem moeten we het niet meer hebben, wel over haar puike muzikanten die haar naar grote hoogte voerden... Ook leuk om Whitley nog eens achter de drums te zien (was al een hele tijd geleden) en ik moest mijn handen wegtrekken op een bepaald moment want ik stond zo dicht dat ze er anders op ging staan. Eerlijkheid biedt me te zeggen dat ik de nieuwe sound van Trixie wat minder vind, maar de vibe is er live nog altijd en haar tomeloze energie maakte dit ruimschoots goed.... Topconcert!
PhilippeC
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Trixie Whitley nieuws

Extra veiligheidsmaatregelen bij de concerten in AB

Onmiddellijk na de aanslagen in Parijs, heeft AB besloten om de veiligheid in en om het gebouw te verhogen om de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten te verzekeren.

Lees
Stories

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify