di 14.03.17

Tory Lanez

Facebook event Deel Tweet

De Canadese rapper stelt nieuw album voor in AB

De Canadese rapper Tory Lanez presenteert op 14 maart 2017 zijn “debuutplaat” I Told You (2016) in de Brusselse Ancienne Belgique.

De titel van mijn plaat is gericht aan de mensen die niet in mij geloofden. Diegenen die dachten dat mijn droom zo onrealistisch was dat het onmogelijk was… Ik was dakloos, mijn leraars ontmoedigden mij en op de koop toe vertelden omstaanders mij dat het celebrity leven niet weggelegd was voor lui uit onze buurt. Al die zaken hebben mij energie gegeven en zorgen ervoor  dat ik sta waar ik nu sta. ‘Ik heb je gewaarschuwd (en ik ben nog lang niet uitverteld)’, is dan ook het motto van de plaat.'


Video's

Reacties

Veel energie verstopt in het opwarmen van het publiek, weinig energie ingezet voor zijn talent, zingen en rappen. Volgens mij had Tory Lanez het wat moeilijk om iedereen mee te krijgen zoals meeste toppers in de rap scene. Daarom heeft hij telkens keer iedereen willen op warmen. Er waren ook positief momenten toen hij wat intiemer was met zijn publiek en begon te rappen over zijn "struggles". Waar geen enkel kritiek mag gezegd worden is zijn talent voor zingen, rappen en het vermaken van het publiek. Dit was voor mij een goed begin voor een rijzende superster.
jaydonnis
Le pire concert que je n'ai jamais vu à l'AB (tout comme la première partie d'ailleurs). Non seulement il n'a presque pas chanté du concert, comme il a passé plus de temps à monter sur les balcons. Tout ce qu'il savait dire pour chauffer la salle c'était "Hands Up" (on en a recensé une bonne cinquantaine de fois). Nous sommes même partis avant la fin du concert tellement c'était décevant.
carolinarm
Amazinggggggggg!!!!!!
meghs_
Génil, d'après mes enfants & mon épouse
pierre-yves-2
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify