di 07.02.17

Thomas Azier

Facebook event Deel Tweet

Klaterende electronica-dance; denk ook aan Stromae, Woodkid, Tellier...

Een Liveurope concert:
Het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Een Nederlander in Parijs (na een passage in Berlijn.) Thomas Azier is een wonderbaarlijke klankentovenaar. Zodanig zelfs dat hij meewerkte aan de jongste cd van fenomeen Stromae. En ook al met deze of met Woodkid meemocht als voorprogramma.

Nu is er 'Talk To Me', zijn tweede 'full cd' hier bij Universal. Met als kernmateriaal vooral een oude buffetpiano en zijn stem als 'fil rouge' en dat met de laptop altijd bij de hand.

Schoonheid troef, maar onvoorspelbaarheid is ook zowat zijn handelsmerk. Of in zijn eigen woorden: 'wanneer ik de volgende stap ken is het tijd voor verandering.'

Zo was een vorige single 'Red Eyes' te horen in een Yves Saint Laurent campagne. Maar anderzijds verzorgt hij op zijn eigen label blijkbaar ook nog obscuurder werk van Mdou Moctar, LYAM of Marquis!?

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Thomas Azier est juste un artiste exceptionnel que nous avons eu un plaisir fou à retrouver enfin!!!!!! Je rejoins le commentaire précédent, à savoir que nous aurions adoré une prestation plus longue!!!! Il le mérite!!!
orianeplotieau
J'ai un goût de trop peu, Thomas Azier a joué une heure pas une minute de plus.... En plus, il a commencé 1/4 d'heure en retard... Par ailleurs je n'ai pas vu la personne qui devait assurer la première partie. D'après le site, il devait y avoir une 1e partie de DJ[K] mais pas vu hier soir... A part ca, la prestation de Thomas Azier était top, juste trop courte.
Chloé.Falque606100
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify