The Rubens

The Rubens

5-koppige alternatieve rockband uit Australië

Video's over The Rubens

5-koppige alternatieve rockband uit Australië

The Rubens is een 5-koppige alternatieve rockband uit Menangie, Nieuw-Zuid-Wales, Australië. De band bestaat uit de drie broers Margin: Zaac, Sam en Elliot en hun vrienden Scott Baldwin en William Zeglis.

Hun debuutalbum, The Rubens, was een groot succes en de band gooide meteen hoge ogen in de Aria Charts, de meest prestigieuze hitlijst in hun thuisland. 

In 2016, kwam het tweede album, Hoops, uit. Het album sleepte goud in de wacht en verkocht de Australische arena’s uit. Hun gelijknamige follow up single werd de nummer 1 hit in de ‘Triple J Hottest 100 of 2015’, won platina en zorgde voor een internationale doorbraak.

In 2018 brengen The Rubens hun derde album uit, een voorproever vind je alvast in hun eerste single van het nieuwe album: Million Man, die net gereleaset werd. Het nummer, en ook de rest van het nieuwe album, werden geproducet door Run The Jewels producers: rapper EL-P, Killer Mike en gebroeders Wilder Zoby en Little Shalimar (aka Toribtt Schwartz)..

Na hun grote succes met hun nieuwe single Million Man, een waardige opvolger van de monsterhit Hoops (Million Man liet ondertussen al verschillende radiostations oplichten doorheen Amerika en Australië) maakt The Rubens zich klaar om de internationale podia verder te bestormen met een wereldtournee door 10 verschillende landen. 

 

Meer over deze artiesten

 • AB Café & Resto

  Wil je van je concertavond in de AB het perfecte avondje uit maken? Eerst iets lekkers eten, iets gaan drinken vóór of na een concert? Klik hier
   

 • Plan je trip naar AB

  De meeste concerten stoppen om 22u30 zodat je nog thuis geraakt met de laatste treinen van de NMBS!

  Bekijk het overzicht van de laatste treinen of bereken jouw route naar de AB.

 • AB concertcheque

  Doe eens een concert cadeau. De AB concertcheque is dé remedie tegen cadeaustress. Bestel de AB concertcheque online.

Als eerste weten wanneer jouw favoriete artiest naar AB komt?

Voeg je laatste muzikale ontdekkingen toe aan je favoriete artiesten en krijg info à la carte!

Ga verder