za 01.04.17

The Delta Saints

+ Josh Hoyer & Soul Colossal

Facebook event Deel Tweet

More energetic mix of Southern Rock, Swamp Blues and Funk.

Na ondermeer Peer, Wespelaar, Dranouter, Leffinge én juli 2016 die uitverkochte ABClub, op naar (serieus!) 1 april grote zaal AB!

Een felle mélange van de Kings Of Leon aanpak en de bravoure van Lynyrd Skynyrd, het archetype van een hechte live-groep: dat is The Delta Saints uit Nashville en blijkbaar bijeen sinds 2007, met recent hun 2de cd 'Bones' uit.

Op dat vlezige, pezige 'Bones' nog meer invloeden van Jack White, The Black Keys, My Morning Jacket, Band Of Horses en Led Zeppelin.

De cd is 'produced, engineered and mixed by Third Man Records alumnus, Eddie Spear (Jack White, Arctic Monkeys, Neil Young...)'

Het resultaat is een nog straffere gespannen psychedelische atmosfeer, hun roots/blues geluid tot de essentie gekristaliseerd.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Volgend seizoen graag Josh Hoyer & Soul Colossal met full show! More of that stuff!
leoxiv
Zo vorig jaar moeten missen om NOS Alive mee te kunnen maken. Gelukkig kregen we ook dit jaar de kans ze aan het werk te zien. Het wachten meer dan waard!
timvl
Josh Hoyer was een meer dan aangename verrassing, zeker iemand om in de gaten te houden en terug te zien. The Delta Saints hebben zich de laatste jaren een plek veroverd als één van mijn absolute favoriete live bands, en geheel terecht. Ze waren opnieuw fantastisch. Slechts 1 minpunt echter, de DB meter stond constant op 105 en naar het einde toe was het ook hinderlijk TE luid.
benbasfan
Great performance!
PGLT
Opnieuw een méér dan schitterend The Delta Saints concert, een ware must: deze groep heeft alles in zich om echt groot te worden; 5 zeer gedreven, getalenteerde muzikanten. Absoluut een aanrader om te gaan horen en zien. Hopelijk binnenkort opnieuw in de AB, een prima zaal met een uitstekend geluid: merci aan iedereen daar, samen met The Delta Saints hebben jullie er een onvergetelijke avond van gemaakt! Smaakt echt naar meer! Fabienne Delecluyse.
fabienne.delecluyse599195
Geweldige show als afsluiter van deze tour, blij dat ik erbij was! De jongens hebben bewezen dat ze hun plaats in de AB verdienen. De nieuwe nummers klinken super, het oudere werk maakt het geheel af. Heb er heel erg van genoten, het klonk fantastisch, de sound kwam volledig tot zijn recht in deze zaal. Snel meer van dit!
anna13
Bijna het hele concert was zeer meeslepend, slechts enkele momentjes waarop de aandacht wat verslapte, heb er heel erg van genoten!
rikpauwels
Wat een band eindelijk in de grote zaal van de AB. De groep wordt met de dag beter, wat een energie en spelplezier op dat podium. De inbreng van het orgel brengt een sixties sfeertje zeker op het tweede album Jones, lekker psychedelica. Het publiek was laaiend enthousiast en dat was de zanger zeker niet ontgaan, hij liet alle duivels in zich los, wat een stem. Nu op naar de grotere podia of toch liever de kleinere intieme zalen. Het was één grooooooot feest. Dankjewel AB tot volgend jaar....
vertraete
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify