vr 08.02.19

The Bootleg Beatles

Facebook event Deel Tweet

The world's premier Beatles tribute band

Na enkele succesvolle tournees in België keren THE BOOTLEG BEATLES opnieuw terug naar de AB in Brussel en dit op vrijdag 8 februari 2019. Tickets zijn vanaf nu te koop.

Deze Britse Beatles tribute band bestaat al sinds 1980, trad al bijna 5.000 keer op en is er in die periode in geslaagd hun versies van klassiekers als ‘I Want To Hold Your Hand’, ‘Get Back’ en ‘I Feel Fine’ te perfectioneren. Aan de hand van filmmateriaal nemen The Bootleg Beatles het publiek mee doorheen de geschiedenis van de Fab Four. Een multimediaal spektakel dat begint in de rokerige kroegen van Liverpool en eindigt bij het legendarische miniconcert op het dak van platenfirma Apple in Londen in 1969. 

Deze band vond zijn oorsprong in de cast van de West End musical ‘Beatlemania’. Mid jaren ’90 kwam de grote doorbraak met een concert op het legendarische Glastonbury festival waarna zij door Oasis werden gevraagd om hun voorprogramma te verzorgen tijdens hun openluchtconcerten. Dit maakte The Bootleg Beatles immens populair bij het brede publiek; een doorbraak op grote schaal die voor weinig tribute bands is weggelegd.

Ze doen dat alles overigens zo overtuigend dat ze als enige het beeldmerk van The Beatles mogen gebruiken. Of zoals George Harrison zelf ooit zei: “The Bootleg Beatles kennen waarschijnlijk beter de akkoorden dan ikzelf.” 

Voor de derde keer zakken deze ondertussen legendarische Bootleg Beatles af naar Brussel, en dit voor een concert in de AB op vrijdag 8 februari 2019. Vorige keer was de AB quasi uitverkocht dus zorg er voor dat je tijdig je tickets bestelt.

‘Magically real’ (NME)
‘Flawless’ (MOJO)

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Great show. Very credible, great music, great fun, good atmosphere. Very good concert venue. Very well organised.
Stephane.Hogan777509
Eerste keer in de AB,, en pas nu eerste keer als Beatles fan deze mannen gezien ( shame on me ), Al andere coverbands gezien die goed waren, maar zij zijn echt wel heel goed . Geweldig genoten en kwalitatief ook qua geluid zeer goed. Had al gehoord van iemand in kennissenkring dat ze goed waren, maar ze overtroffen toch nog mijn verwachtingen. En inderdaad leuk om zien dat er zoveel jonge mensen zijn die deze muziek nog weten te appreciëren. Tnx Bootleg Beatles en AB en tot de volgende keer, ik zie er al naar uit.
dirk.van eenaeme781642
Toppietop !!!!!!!!!!!!!!
Rudy.Stockman781873
Ik heb ze gisterenavond gezien. Zoals gewoonlijk benaderden ze de originele nummers dicht. De sologitarist was uitmuntend. Ook de kleding, pruiken en bindteksten waren goed. Jammer dat ze deze keer slechts 1 nummer van Revolver en geen nummer van Sgt. Pepper's LHCB speelden.
sandebak
Great!
Lina.Ager529721
spijtig dat het optreden ook maar 1uur 15 heeft geduurd!
harry.vandereyd763585
heel tof maar in Mechelen jaren geleden duurde het optreden langer en waren er een paar strijkers ook bij voor de muziek op sgt.peppers wat heel spijtig nu in Brussel niet het geval was,heb speciaal de trein genomen om ze terug te zien en hoop dat ze nog eens komen naar Mechelen !!
harry.vandereyd763585
Ben sedert mijn 7de fan van de Beatles. Heb Paul McCartney reeds 3 maal gezien, fantastisch. Gisteren in de AB had ik dat gevoel ook, heb samen met mijn zoon (27) 2 uur lang meegezongen, super. Echt een aanrader, top!
karel-klofac-at-telenet-be
Het was niet de eerste keer dat ik ze zag, maar nu waren ze toch weer uitmuntend goed. Wat mij altijd verast bij zulk een optreden is dat daar steeds veel jong volk aanwezig is...TOF TOCH. Ook nog een schouderklopje voor de organisatie van de AB, alles was weer prima geregeld.
Eddy.Janssens727886
Entertaining
Sharon.Watts734656
Dé meest F A N T A S T I S C H E covergroep met S U P E R muzikanten en real GENTLEMEN. Gisteren voor mij de 41ste keer sinds 1995 maar het is altijd veel te vlug voorbij, Dus boek BB zeker terug opdat er iedere dag nog nieuwe fans zouden kunnen bijkomen. Mijn nickname is niet voor niets MissBBNoReply.
ceci
Prestation bluffante dans ma salle de concert préférée... Par moment, on s'y croyait... Belle soirée en vérité.
Michel.Evrard736061
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify