do 29.11.18

Tamino

+ Tristan

Facebook event Deel Tweet

2017 was het jaar van Tamino & 2018 wordt het jaar van Tamino!

‘Belgisch-Egyptische songschrijver was een van de muzikale sensaties van 2017’ titelde De Morgen onlangs nog. En daar is niets van gelogen. Met amper één EP’s op zijn CV verkocht Tamino elke zaal (AB, De Roma en Vooruit) uit waar hij optrad en als kers op de taart pakte hij moeiteloos Rock Werchter in. Zijn singles werden over alle radionetten heen grijsgedraaid en 2018 ziet er nóg veelbelovender uit. Niet enkel het buitenland lonkt - zo schreef The Independent over zijn passage op Eurosonic: ‘Tamino has the most extraordinary voice we've heard in a long, long time’ -  maar Tamino zal tevens zijn langverwachte debuut baren. En mogen we daar nog een heus AB-concert aan toevoegen?


Voor fans van Jeff Buckley, Trixie Whitley, Elliott Smith


In de pers De Standaard: ‘Onze man in de AB zag Tamino indruk maken: 'Hij wist ‘I bet you look good on the dancefloor’ van Arctic Monkeys om te toveren van wild om zich heen slaande britpop naar een dreigende ballade waar Thom Yorke, PJ Harvey of Nick Cave jaloers op zouden zijn.’
AB weetje Tamino was nog maar net gekroond tot winnaar van De Nieuwe Lichting 2017 (Studio Brussel) of hij verkocht een paar maanden later al twee dagen de AB Club uit, gevolgd door een op voorhand uitverkochte grote zaal in het najaar van ’17.

Video's

Reacties

Out of this world!
froggynsa
Als een muzikant je bij één van zijn concerten naar een andere wereld kan meevoeren, dan spreek ik over een artiest. Wel, Tamino is een ongelooflijke artiest die zijn eigen stem heeft ontwikkeld, met zijn fantastische melodieën en zanglijnen. En daar mag België fier op zijn.
liselore.brosens722802
Prachtig, ongelofelijke stem. Ik was constant aan het wegdromen in de muziek.
elkemar7@hotmail.com
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify