di 27.08.19

Slongs + Berlaen

Facebook event Deel Tweet

De 30ste editie van Boterhammen In Het Park!

BOTERHAMMEN IN HET PARK 2019
Nu nog straffer dan vorig jaar: de 30ste editie alweer! Immense feestsfeer en knalbal in het kwadraat, want voorwaar: 30 = 1² + 2² + 3² + 4²!

Of in mensentaal, meer bepaald in het Nederlands en/of Vlaams dat hier ook weer de muzikale selectie bepaalt: iedereen welkom op dit GRATIS MUZIEKFESTIVAL, HARTJE BRUSSEL, 5 MIDDAGEN in de LAATSTE WEEK van AUGUSTUS, op die unieke kiosk in het WARANDEPARK, net boven het CENTRAAL STATION, tussen metrohaltes PARK en KUNST/WET, met ook diverse BUS- en TRAMnetten in de naaste omtrek.

Ancienne Belgique organiseert weer naar AllerBest vermogen.

Berlaen
Zoek niet verder, don’t look any further: zijn site heet ‘berlaenfromzulte’. Zelfs in Brexitania moeten ze Wouter Berlaen aldus kunnen vinden voor een portie spitsvondige poprock, in het Zultse dialect, jawel, maar altijd inventief swingend en strak verpakt. Herinner je prijsbeesten als ‘Brengt ui zuster mee’ of ‘Ge zij were zat’. Of zet je schrap voor zijn jongste, vierde album: nog eens een echte vinyl-lp, met weer van die kaskrakers voor op de kiosk: ‘Kort & Krachtig’, ‘Oltijd Blijv’n Goan’ en tiens tiens: ook een ‘Moeste’k Stijn Meuris Zijn’!?

Slongs
Enige jaren geleden in het Warandepark: een hele middag uitgebreid Raymond van het Groenewoud, met op zijn ‘setlist’ ettelijke keren vermeld: Charissa! Het is de echte voornaam van Slongs (voorheen nog Dievanongs) en ze mocht toen inderdaad flink wat liedjes komen opfleuren. En wat goed is voor RvhG is goed voor BihP, dat is toch duidelijk!? Zeker nu de fluïde Antwerpse flapuit-rapster klaar is met haar nieuwe cd ‘#GOEGAAN’. Of zoals we ook al konden lezen in het dagboek van ene Anuna: ‘Zo’n toffe griet.’

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Super initiatief, en dito middag En ook een dikke pluim voor de vertalers, van de doventolken.... Met 2 deze taak, op hun nemen, chapeau, in dit warme weer.. Ik heb super genoten, van Berlaen, en Slongs. Nog veel succes gewenst, de volgende dagen Gegroet vanuit Eeklo ;-)
Jan.Coemelck820207
Slongs en haar band waren steengoed ! Dit is topniveau.
Frank.Duerinck820204
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie