wo 19.09.18

Saxon

+ Y&T, Raven

Facebook event Deel Tweet

Britse heavy metal legende stelt tweeëntwintigste ! studioalbum voor

Als sterkhouder van de Britse heavy metal-scene blijft Saxon verderbouwen aan zijn status van levende legende. Afgelopen februari bracht het kwintet een tweeëntwintigste studioalbum uit, getiteld ‘Thunderbolt’. Twaalf songs in de puurste traditie van het genre, waaronder een hommage aan Motörhead.

Sinds hun oprichting in 1976 zijn Biff Byford en zijn mannen één van de referenties in de internationale hardrockscene. Als voortrekker van de NWOBHM-beweging, heeft de band een buitengewone carrière opgebouwd met een uiterst trouwe fanbase, dankzij de legendarische albums als ‘Saxon’, ‘Wheels of Steel’ en ‘Strong Arm of the Law’. Saxon beschikt over een indrukwekkende lijst hits zoals "Never Surrender", "Princess of the Night", "Wheels of Steel", "Crusader" en "Denim and Leather". Allemaal classics die met zekerheid op de setlist staan bij iedere show. Ze spelen overal ter wereld voor uitverkochte zalen en op de grootste metalfestivals, waaronder maar liefst negen optredens op Graspop Metal Meeting.

Vandaag schrijft Saxon een nieuwe pagina in het boek van hun rijke carrière met het album "Thunderbolt" en een nieuwe reeks concerten die hen naar de Ancienne Belgique brengt op woensdag 19 september, met Raven als opener en Y&T als voorprogramma!

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify