ma 07.11.16

Samm Henshaw

+ DVTCH NORRIS

Deel Tweet

De toekomst van authentieke soul, funk & gospel verzekerd!

Een Liveurope concert:
Het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Amazing stuff” kraaide Londenaar Samm Henshaw na elke song tijdens zijn concert op het Groningse showcasefestival Eurosonic ‘16. En gelijk had ie! Het verzamelde publiek kon zich laven aan een door old school soul & gospel gezegende, grappige jonge Brit met een fantastische strot die het midden houdt tussen Otis Redding en John Legend. De knepen van het vak, hij is zowel de gitaar als de piano meester, leerde Henshaw in de kerk van zijn vader. Tel daarbovenop de invloed van Stevie Wonder, Michael Jackson en recenter Frank Ocean, D’Angelo en Lauryn Hill en je krijgt een wonderlijke mishmash van sfeervolle soul, funk en pop op Henshaw’s kersverse EP ‘The Sound Experiment II’.


Deze zomer mocht hij Rock Werchter aftrappen met zijn begeleidingsband The Sound Experiment en die nest jeugdvrienden brengt hij dit najaar terug mee naar Brussel. De toekomst van authentieke soul, funk en gospel is alvast verzekerd!

DVTCH NORRIS

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Wat een topartiest, kreeg zijn publiek zonder moeite mee, ik kon niet blijven stil staan bij zijn mooie en intieme soulmuziek. Een artiest die zich amuseert op het podium en waar we later zeker en vast meer van horen. Ik zal er alleszins zeker terug bij zijn bij een volgend optreden!
yannick.remans597802
Goede songs en teksten, geweldige stem en knappe live uitvoering. Volgende keer ga ik terug .
Corinne.Vandereet565468
Zaterdagavond hoorden ik Samm voor de eerste keer op youtube. Per toeval. Instant love! Instant happiness. Altijd leuk om een nieuwe artiest 'te ontdekken'. 2 dagen later , op 2 m live voor mijn neus... WAUW! Food for the soul!!
saartje.Braekevelt599019
Superbe concert! Samm Henshaw a une énergie incroyable! Merci l'AB! À refaire...
C.K.
Ik hou van artiesten die helemaal in hun muziek kruipen. Dit is er zo een... super!
davoxman
Heel innemende stem ! Zowel van Samm als van de rest van de band . Ik hoop deze nog eens terug te zien in een even aangename setting ( AB club bijvoorbeeld) ...
anneke theys
Energique et puissant, disponible et agréable. Un concert incroyable. Quand il dit qu'il compte bien revenir à Bruxelles dans une salle plus grande, l'AB a plutôt intérêt à se positionner ;-)
harrym
Une voix et une énergie exceptionnelle.
Shelly.Mayanda598959
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify