za 05.05.18

Rone

Facebook event Deel Tweet

Eén van de boegbeelden van de Franse electroscene

Rone blijft verrassen, en kondigt de nakende release aan van zijn nieuwe plaat! Die komt hij ons op zaterdag 5 mei voorstellen op het podium van de AB.

In nauwelijks tien jaar tijd werkte de Franse producer Erwan Castex zich op tot één van de boegbeelden van de Franse electroscene. Zijn albums ‘Spanish Breakfast’ (2009) en ‘Tohu Bohu’ (2012) getuigen van een enorm creatief gevoel voor muziek. ‘Creatures’ (2015) bevestigt opnieuw dat enorme potentieel, met opmerkelijke samenwerkingen met Étienne Daho en François and The Atlas Mountain en later ook Yael Naïm en Jean-Michel Jarre.
Tijd om alweer een versnelling hoger te schakelen nu, met de nieuwe langspeler ‘Mirapolis’! Rone’s nieuwe plaat betekent een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, waarin hij de hulp inroept van onder andere ervaren artiesten zoals Michel Gondry, die de cover ontwierp, John Stanier (Battles), Bryce Dessner (The National) en Kazu Makino (Blonde Redhead).

De release, die voorzien is op 3 november, gaat gepaard met de aankondiging van een nieuwe tournee die in het voorjaar heel Europa aan het dansen zal brengen.... Op zaterdag 5 mei staat Rone in de Ancienne Belgique! Tickets zijn te koop vanaf 3 november om 11u.

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify