vr 21.09.18

Rick Astley

Facebook event Deel Tweet

'Never gonna give you up' Rick(Rolling) Astley brengt zijn hits in een soulvol jasje

Op 21 september 2018 komt Rick Astley in de Brusselse Ancienne Belgique bewijzen dat hij ons nog steeds niet opgegeven heeft.  Na een sabbatical van (iets meer dan) tien jaar treedt Astley sinds enkele jaren terug als ‘recording artist’ op de voorgrond.

In de UK was ‘50’ (zijn achtste plaat) meteen goed voor de eerste plaats in de lijst met best verkochte cd’s. Een eer die Rick ook in 1987 te beurt viel toen hij met ‘Whenever you need somebody’ debuteerde. Ondertussen verkocht Astley meer dan 40 miljoen platen en heeft heel wat hits gescoord. Zo is hij de eerste mannelijke artiest van wie de eerste 8 singles een plaats veroverden in de UK top tien.

Zijn meest tot de verbeelding sprekende single is ‘Never gonna give you up’ waarmee hij op 21-jarige leeftijd begon.  De single werd nummer 1 in 16 landen en ging twee decennia later als ‘rickrolling’ een nieuw leven leiden op het internet. Het leverde hem een legioen nieuwe fans op die de laatste jaren voor volle zalen zorgden in onder andere Argentinië, Japan, Australië en de UK.

Op 21 september zullen de Belgische fans zich kunnen laven aan soulvolle live versies van de hits (keuze uit ‘Hold Me In Your Arms’, ‘She Wants To Dance With Me’, ‘Take Me To Your Heart’, ‘The Ones You Love’, ‘Cry For Help’, ‘Hopelessly’ en ‘Never gonna give you up’), nummers uit zijn nieuwe plaat, ‘Beautiful Life’, die op 20 juli dit jaar verschijnt en een handvol verrassende covers. Verschiet niet als ook AC/DC en The Temptations de revue passeren.

 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Rick, if you come back, we come back ! Great evening !
JOELLE.WOUTERS742589
Tweede optreden van Rick Astley, nu in AB, vorige keer in Antwerpen. Hij stelt nooit teleur: super fijn mens en super artiest. Zijn muziekgroep staat als één blok achter hem (letterlijk en figuurlijk) en hij achter hun. Fijne mix van oude en nieuwe nummers, van zijn recente cd en vroegere cd's. Fijne ambiance, goeie humor, ... Schitterend entertainment op een vrijdagavond. Als hij terug naar België komt, zijn we weer van de partij! Go go go Rick !
Isabelle.Meuleman750765
Super concert met een geweldige artiest en entertaimer. Spijtig van de zaal dat er geen genummerde stoelen waren zodat je uren moet wachten. Rick is topklasse zijn stem is nog altijd even goed ❤️
Vera.Pulmans729412
Super soirée. Super Ambiance et Magnifique salle.
CHRISTEL VANDE WIELE
magnifique concert de Rick, un show magnifique avec de supers musiciens et choristes dans cette salle de l'AB que j'adore..Je crois avoir vu mon premier concert à l'AB en 1982. Merci d'exister!!
frontman
Ça été mon deuxième concert de Rick et je n'ai pas du tout été déçue. Il a toujours su faire le show, et interagir avec son public. C'était un très bon concert et le personnels étaient très sympathique. Merci Rick, et merci l'AB.
Tiffany.Chody728637
Idd...hits van toen blijven klasse! Maar is niet blijven hangen in die tijd. Zijn muziek is de jaren nadien kwalitatief nog beter geworden. Nuchtere kerel met de voeten op de grond. Nooit te... Geweldige muzikanten,geweldige artiest. Top optreden! Dikke merci...
Monique.Francis750728
Top! Klasse! Hits van vroeger afgewisseld met nieuwe nummers! Mits een snuifje humor! Je zag hem echt genieten! Hij had de zaal meteen mee. Wij gaan zeker terug wanneer hij in het land is!
Marijke Pans
Top! Klasse! Hits van vroeger afgewisseld met nieuwe nummers! Mits een snuifje humor! Je zag hem echt genieten! Hij had de zaal meteen mee. Wij gaan zeker terug wanneer hij in het land is!
Marijke Pans
De zaal was te vol geduwd, dronken en luidruchtig publiek die beter in de café zouden gezeten hebben. Rick was perfect een echt talent.
kongdonky
Geweldig concert, Rick blijft jong! Echt een aanrader. Jammer dat er altijd mensen rechtstaan en het zicht van anderen benemen. Als je wil dansen ga dan uit het zicht.
alfonsine
Hold me in your arms
Sarah.Engels728933
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify