vr 09.06.17

Perfume Genius

+ delvaux.

Facebook event Deel Tweet

Exclusieve én intieme albumpresentatie van Mike Hadreas 4de album ‘No Shape’


Video's

Reacties

Na Low Roar, tweede prachtconcert in Club in korte tijd. Geluid was helemaal niet storend, variatie tussen zijn prachtstem en hardere nummers was geniaal. Mike Hadreas is uitgegroeid van fragiel, klein vogeltje (concert in grote zaal paar jaar geleden) tot een mature rockartiest. Het was genieten!!! Ps: misschien eens vragen aan de barmannen dat , bij de rustige nummers, het niet absoluut nodig is de frigo's aan te vullen. Heel storend. Ook al het geval bij Low Roar. Het moment kan al eens weg zijn door dit soort onnodige interventies.
Mr. Jimsie
Het was super! Heel gevarieerd en top gezongen! Alleen inderdaad jammer van het geluidsniveau, het was onnodig en zelfs met oordoppen storend luid!
katleen_tje
Ik vond het geweldig! Perufme genius is een echt masterbrein. Zoveel talent! Enkele mede-concertgangers vonden het optreden te kort, maar ik vond het zo intensief dat het perfect was. Perfume Genius ontpopt zich met zijn muzikanten als een heuse hechte band, en voor de stem van Mike Hadreas is heb ik geen woorden. Het was heel luid, maar een hele goede klank. Geen last van tuitende oren achteraf, hoewel ik er zelf bang voor was. Genoten! :-)
minnea
Perfume Genius ne déçoit jamais, bien au contraire! Par contre, comme toujours à l'AB, les ingénieurs du son semblent être sourds, et veulent apparemment que le public le devienne aussi… Pourquoi un concert aussi intimiste que celui de Perfume Genius a-t-il sonné hier soir comme un concert de Nine Inch Nail au Sportpaleis d'Anvers, ça, je ne le comprendrais jamais… C'est criminel d'assommer le public à coup de décibels, il serait temps que l'AB en prenne conscience!!!!!!!
thin_white_duke
Gezellige zaal maar het geluid was inderdaad veeeeel te luid maar anderzijds een super stem en performance ! We like Perfume Genius :-)
Veerle.De Temmerman543356
Ik deel de kritiek over het geluidsniveau. Ik heb het enkel uitgehouden dankzij de oordoppen. Maar dan mis je wel veel nuance. Ik kom niet naar een 'intiem concert' om van mijn sokken geblazen te worden door decibels. (Podium is eigenlijk ook te laag, zeker als de leadzanger zich aan de piano zet. ) Vandaar slechts 3 sterren, ondanks goeie act van Perfume Genius.
Patrick.Vandermeulen635820
Grote Zaal was beter geweest.......
kaawee
Geluid onaangenaam hoog, zijn vertrokken na dik half uur. Het had een supergoed concert kunnen worden want zijn stem is ongelooflijk mooi, maar helaas, met dank aan de geluidstechnieker ....
kenneth1969
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify