do 20.12.18

Novastar: exclusive indoor autumn show

+ Geike Arnaert

Facebook event Deel Tweet

Na twee sold out AB Club-shows & Rock Werchter récht naar het hoofdpodium van AB

Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden genoeg: ‘Mars Needs Woman’, ‘Because’, ‘Lost & Blown Away’, ‘The Best is Yet to Come’ en natuurlijk de bloedmooie klassieker ‘Wrong’. In ‘14 bracht Novastar met ‘Inside Outside’ zijn laatste studio album uit. Op dit eigenste ogenblik legt Joost Zweegers de laatste hand aan de nieuwe nummers die hij in de loop van dit jaar met ons zal delen. De gloednieuwe single ‘Home Is Not Home’ doet alvast het beste vermoeden!

De twee geplande voorjaarsconcerten in de AB Club waren razendsnel uitverkocht en de plek deze zomer op het hoofdpodium van Rock Werchter is meer dan verdiend. Fast forward naar eind december: klaar voor de enige indoor najaarsshow op het grote podium van AB? We herhalen ons, maar er razendsnel bij zijn is dus de boodschap!

Geike Arnaert
Het is ondertussen 10 jaar geleden dat Geike Arnaert Hooverphonic verliet om haar eigen verhaal te schrijven.

Na samenwerkingen met o.a. Spinvis (Dorleac) bracht Geike in 2011 – For the Beauty of Confusion – uit.

In 2017 was daar plots “Zoutelande”, een samenwerking met de Nederlandse band BLØF, dat eind 2017 en ook in 2018 de hitlijsten domineerde.

Geike bleef na haar eerste album ook werken aan een opvolger. Dat was een moeilijke tocht, totdat ze aan de praat geraakte met Joost Zweegers.

Een samenwerking kwam tot stand en ineens kwam alles bij mekaar, het resultaat ligt in 2019 in de winkel. Geike ging uiteraard graag in op de uitnodiging van Joost om als special guest bij Novastar haar nieuwe werk voor te stellen.

Lees meer Lees minder

Voor fans van The Beatles, Crowded House, The House Of Love, Ben Folds Five

Video's

Reacties

dit concert was AF! Energiek, vol enthousiasme. Op en top Joost. Onvergetelijk! TOP ACT.
davy28
Het was een prachtig concert! Wat een gedrevenheid van Joost. Ook prachtige versies gehoord van de bekendere nummers. Alleen jammer dat sommige mensen niet kunnen zwijgen tijdens de optredens en dus veel te luid praten. Maar soit...TOP optreden.
brusp
Zeer mooi concert. Wat een stem, wat een nummers! Goeie band ook, die soms nog wat routine leek te missen. Alleen jammer dat het zicht wederom belemmerd werd door de vele gsms die de lucht in gingen tijdens de hits. Zo mis je echt hele delen van het concert. Kan hier iets aan gedaan worden?
hannes-cassiers
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify