di 17.12.19

NEW DATE : REYMER - CD presentation

Facebook event Deel Tweet

(Tine) REYMER presenteert haar gloednieuw pop noir-album

Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien de nieuwe datum niet past, gelieve voor 5 augustus 15:00 je terugbetaling aan te vragen door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be

Indien u tickets aangekocht heeft in de ticketshop, gelieve ze voor 5 augustus terug te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar AB Ticketshop, Anspachlaan 110, 1000 Brussel of met de tickets even langs te komen tijdens de openingsuren van het onthaal (ma-vr 10:00 – 14:00).

Wij zijn al fan van Tine Reymer sinds eind jaren ’90, bij het horen van de perfecte pop die ze samen met Tom Pintens maakte bij Flowers for Breakfast maakte. Ook haar rol bij het mambocollectief El Tattoo del Tigre (goed voor menig uitverkochte AB) was haar op het lijf geschreven en met haar all female band Billie King pakte ze eveneens het AB-podium in.

En nu is er REYMER. Haar meest uitgepuurde, meest persoonlijke en meest doorleefde project so far. Haar stem klinkt beter dan ooit. De instrumentatie is spaarzaam. Het uitgangspunt is pop, maar dan tijdloos en met een vleugje Americana. REYMER legt momenteel de laatste hand aan haar derde album en de eerste vooruitgeschoven track ‘Secret’ valt helemaal onder de muzikale noemer ‘pop noir’ zoals De Standaard het ooit mooi omschreef.

De productie van het nieuwe album is in handen van Tom Pintens (Het Zesde Metaal, Tamino,..) die als muzikant ook deel uitmaakt van Reymers liveband, naast Aarich Jespers (The Colorist Orchestra, Melanie De Biasio) en Pieter Van Buyten (Flip Kowlier).

Lees meer Lees minder

Kurt Overbergh: ‘Tine Reymer heeft nog steeds een klok van een stem en bewijst keer op keer dat popsongs schrijven vakwerk is.’


Voor fans van Stef Kamil Carlens, Trixie Whitley, Eriksson Delcroix, Gabriel Rios, Het Zesde Metaal, The Bony King of Nowhere,…
In de pers ‘Reymer levert met ‘Thrill My Soul’ een hyperpersoonlijk puur en breekbaar album af.‘ (Da Music)
Fun fact In 2017 stond Tine Reymer te schitteren tijdens Kapitein Winokio’s Berenconcert als mysterieuze waarzegster Odessa Von Reymelingen.

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify