vr 26.01.18

Natalia

Facebook event Deel Tweet

Me and My Producer “The 2nd Edition” 

In haar illustere carrière verkocht Natalia meer dan 415.000 albums, zagen meer dan 1 miljoen concertgangers haar op een podium staan en rijfde ze de ene onderscheiding na de andere binnen.

Natalia is ongetwijfeld één van de grootste popsterren ooit vanop Vlaamse bodem.
Na verschillende concerten met onder andere Shaggy en En Vogue blijft Natalia iedereen verbazen. Zo stond ze in 2006 samen met The Pointer Sisters maar liefst 10 keer in het Sportpaleis voor meer dan 130.000 uitzinnige fans. Onlangs stond ze er opnieuw met The Ladies of Soul.


Video's

Reacties

zoals altijd dicht bij haar publiek grote zangeres grote dame vlug terug in Brussel
Paula.Vossen701729
Een top avond met veel energie, ontroering en een Natalia zonder gene en met veel aandacht voor het publiek. Een topperke zonder streken en met het hart op de juiste plaats. Super!
Kurt.Van Strijthem691822
Vernieuwend ten opzichte van vorige concerten, en zeker in de positieve zin. Nummers mooi herwerkt voor dit optreden, de jazzy-soul sfeer die er hing... Schitterend. Kom maar eens extra naar Brussel, Natalia!
stievie3
Ik vond het een super leuke avond! Wat een dame! Wat een stem! Hebben van eerste tot de laatste noot genoten!
nathval2209
Prachtig vooral vernieuwend concert. Geweldig hoe de interactie met het publiek je deed voelen alsof je gewoon samen in de huiskamer zat. Top setlist afgewisseld tussen bekende en minder gekende songs. Een krachtige stem die je op bepaalde momenten tot in het binnenste raakte. See you soon again! Oja .. AB ... TOPZAAL - TOPPERSONEEL !
Jens.De Boeck550664
Een super klasse showbeest met een super goede band! Het optreden was “super”!!!! Doe zo voort
Eddy.De Hertogh657221
Het was een ongelooflijke ervaring. Het was niet ons eerste concert van Natalia maar wel in AB. Het van zo dichrbij meemaken is uniek. Vooral toen ze het gedichtje van mijn dochter voorlas en haar daarna een knuffel gaf....ja daar zijn geen woorden voor. Keitoffe madame chapeau. Wat een stem en zo sympathiek. Haar band met het publiek is beklijvend. Wij komen zeker terug. Audrey en Nicole
Nicole.Devreese634866
Ik heb er lang naar uitgekeken om haar optreden te kunnen zien in de AB. Omdat dit een fijne gezellige concertzaal is. Maar helaas heeft het lot anders beslist en kon ik wegens ziekte niet aanwezig zijn. Hopelijk kon je snel terug naar de AB.
Martine.Vandenberk683057
She's simply the best!!! Daniel
godidan@gmail.com
Onvergetelijke avond! Vooral als ik op het podium stond. Mercie Natalia om onze droom waar te maken. Telkens weet jij mensen te raken. Jij hebt een prachtige stem en jij bent fantastische vrouw. Jou show was in 1 woord: Wauw.
lesley.lutz517240
Ik vond ze super , blijf echt fan van haar , i love hare !! Ze doet altijd zo haar best en ze is the best. Haar stem , karakter dat is er maar 1 das Natalia !!
Jori.Wysmans683268
Wat een prachtige avond! Mijn meter werd in de bloemetjes gezet en hier en daar een traantje weggepinkt! Een hele mooie show... Natalia kom maar volgend jaar terug!!!
Liesje.Van Belle546010
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Natalia nieuws

Steun Kom Op Tegen Kanker, eet een (veggie) hotdog

Ook jij kan de AB Café wielerploegen voor de 1000km sponsoren door (vegetarische) hotdogs te eten en nog zo veel meer.

Lees
Goed doel

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify